Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek most márciusban...

Szerintetek most márciusban Kai Greene nyerni fog az Arnold Classicon, majd a Mr. Olympián?

Figyelt kérdés
Tavalyi után nyilván kérdéses, hogy indul-e az olympián, de ha igen, akkor szerintem megérdemelné végre a címet.

2016. jan. 8. 21:52
1 2
 1/13 Kenzo Tenma ***** válasza:
Az Arnoldon egyértelműen van esélye az első helyre, mivel Phil nem lesz ott az indulók között. A Mr. Olympia kérdéses, mert a potenciálja megvan, viszont apró allűrök becsúszhatnak neki.
2016. jan. 8. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha végre egy közel 100%-os formát tud produkálni mind az Arnoldon, mind az Olympián, akkor jó esélye van a győzelemre. A tavalyi után meg főleg, hogy Phil is tud hibázni..
2016. jan. 8. 21:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, bár nem vagyok naiv, és bár nem állítom, hogy csak emiatt nyert Phil, nyilván ebben a sportban is van lobbitevékenység, és lehet, hogy Phil mögött több ilyen lobbista áll. Annak ellenére, hogy még nem nyert olympiát Kai, hatalmas tábora van...
2016. jan. 8. 22:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Az Arnoldot szerintem behúzza, az Olympia már necces de nyilván ő lesz az egyik az utolsó 2 ember közül.
2016. jan. 8. 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Senki nem tudja ki hol fog nyerni, a verseny előtt pár nappal már lehet spekulálni a képekből de még olyankor is értelmetlen. Justin Compton is lehet akár Mr.Olympia 2016ban, vagy akrki.
2016. jan. 8. 23:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Phil nem kúrt meg egy grapefruitot, ezért ő a MR O. És ezért nem lesz Kai soha az. Csatlakozik a Gaspari, Levrone, FLex féle örök második klubbhoz.
2016. jan. 9. 00:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Arnoldot behúzza, ha formaidőzítés sikerül, Olympia csak ha Phil hibázik, nem adják oda könnyen másnak.
2016. jan. 9. 06:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Tényleg az izmokról szól ez a verseny, ha valaki már csak azért sem nyer(het), mert a múltban elkövetett pár hülyeséget. Mintha amúgy mindenki múltja teljesen tiszta lenne...
2016. jan. 9. 10:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Arról kène, de nem arról szól csak.
2016. jan. 9. 11:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Én remélem megnyeri idén a Mr. Olympiát.
2016. jan. 9. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!