Szerintetek most márciusban Kai Greene nyerni fog az Arnold Classicon, majd a Mr. Olympián?
Figyelt kérdés
Tavalyi után nyilván kérdéses, hogy indul-e az olympián, de ha igen, akkor szerintem megérdemelné végre a címet.2016. jan. 8. 21:52
11/13 Kenzo Tenma válasza:
Semmi sem csak arról szól, amiről kéne. Mindig van valami a háttérben, ilyen az emberiség.
12/13 A kérdező kommentje:
Tudom, ezt írtam akkor, amikor különböző lobbicsoportokra utaltam. Viszont Phil Heath szerintem kicsit túldimenzionálja magát, és a publikum is. Ez az én véleményem.
2016. jan. 9. 14:25
13/13 anonim válasza:
Az életben egyszer biztosan meg fogja nyerni olyan nincs hogy nem! ;) Biztos vagyok benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!