Egy kezdő testépítőnek mennyit kell egy nap kajálni hány kg-ot? Xd mi vol Arnold Schwarzenegger edzésterve vagy valameik legendáé?
Mintha csak azon múlna, hogy hány kg-ot... az már tök lényegtelen, hogy mit, mehet Chappy száraztáp is. :D
Olvasd el a Sárga Kapszulát, ott le van írva, hogy mit és mennyit kell kajálni, attól függően, hogy mi a célod.
Ja igen, az ilyen edzésterves kérdéseket soha nem értettem. Mintha az edzésterv egy konstans valami lenne. Az edzéstervek minden edzésen változnak, aki állandóan ugyanazt csinálja, az ott fog megrekedni.
A profiknak és a legtöbb embernek globális edzésterve van, ami csak annyit takar, hogy melyik nap melyik testrészt edzik. Hétfő-mell, Kedd-láb, stb., azon belül a gyakorlatok mindig mások. De még ez is változhat hétről hétre, nekem se mindig ugyanazon a napon van a mell nap.
Hiába akarod megtudni, hogy a legendáknak mi az edzésterve, mert nincs olyan, mindig változik. Edzés módszereik vannak, pl. az egyik inkább nagy súlyokkal edz, a másik izolál, a harmadik nem szereti a szabad súlyokat, stb.
Igazábol meg csak 1szer edzettem terembe jövöhéten akarok be iratkozni.
Am kösz mindenkinek.
arnole svájcinéger xd
Inkabb Schwarzenegger...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!