Kezdő vagyok. Az aerob mozgást közvetlenül edzés előtt kell csinálni? Vagy?
Figyelt kérdés
Elolvastam nagyjából a Sárga Kapszula könyvet.2015. nov. 20. 12:27
3/10 anonim válasza:
Nem. Ne trollkodjatok már..
Amennyiben súlyzós edzés, akkor edzés után, mivel rengetek kcalt elemészt az is és ha edzés előtt csinálod, akkor már nembtudsz rendesen leedzeni, minden kardió jellegű edzés mindig súlyzós után, soha nem előtte. A kifáradt izmokat már nincs értelme edzeni.
4/10 anonim válasza:
Én aztán nem trollkodtam, anno az volt a divat, hogy az elején van az aerob (20-30-40 perc, futógép, lépcső, ilyesmi), a mai napig úgy csinálom, de ha jól emlékszem a páromnak is ezt mondta a személyi edző 1 évvel ezelőtt a fitness teremben. Mondjuk nem is body builder versenyre készülök, az tény.
5/10 anonim válasza:
kevered a bemelegítéssel. sok személyiedző elegendőnek tartja a séta/bicikli stb mozgásokat bemelegítésre amúgy tévesen.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem. Ha közvetlenül utána csinálom, az is jó? Súlyzós edzés amúgy.
2015. nov. 20. 17:06
7/10 anonim válasza:
Hali!
Az aerob edzést edzés UTÁN érdemes végezni, mivel edzés előtt fáradtan nem a legjobb neki kezdeni, balesetveszélyes. Amit az egyik előző írt az keveri a bemelegítéssel.
8/10 anonim válasza:
Súlyzós edzés után* és igen úgy jó.
9/10 anonim válasza:
Oké, akkor én bemelegítek 40 percig, plusz edzés után nincs aerob. nekem így jó.
10/10 poiu válasza:
Edzés előtt kell egy általános bemelegítés, ez aerob, és elég 5 perc. Bármi lehet, ami felviszi a pulzusod. Minden gyakorlat előtt kell speciális bemelegítés, egyzserűen, csináld a gyakorlatot kis súllyal. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!