Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sokszor járok bringával...

Sokszor járok bringával edzeni, van-e különbség hogy edzés után közvetlenül vagy miután hazatekertem iszom meg az edzés utáni shaket?

Figyelt kérdés
Hobbiszinten hegyi kerékpározom úgyhogy elég jó tempóban szoktam tekerni és úgy 15-20 perc míg haza érek. Esetleg ha fontos akkor megemlítem még hogy ilyenkor edzés előtt is kb 15km-t tekerek a melóból a teremig és előtte fél órával szoktam enni, hogy ne legyek éhes edzés közben.
2014. jún. 10. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
És ha elviszed a turmixodat és hazaindulás előtt tolod le, majd lazába' hazatekersz?
2014. jún. 10. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Most ez a felállás igen hogy viszem magammal és öltözés közben iszom meg, nem kényelmi szempont miatt merült fel a kérdés bennem, hanem hogy nem lenne-e "hatékonyabb", hogyha akkor iszom meg a shaket mikor már egyáltalán nem mozgok, csak eszem és pihenek.
2014. jún. 10. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Az edzés utáni turmixnak a gyoraság a lényege. Ha a hazatekerés nem nagy intenzítású izommunka, akkor előtte is mehet.
2014. jún. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!