Tömegnövelő étrendnek?
16F 179cm 62kg
Reggel: - 3db tojás + kenyér
9:00: - 15dkg csirkemell + 70g rizs + brokkoli
11:00: - 15 dkg csirkemell + 70g rizs + brokkoli
14:00: - suli menzás kaja
16:00: - 15dkg csirkemell + 70g rizs + brokkoli
Edzés: -van szőlőcukor porom, amit bekeverek (1 pupos teáskanál) a vízbe, amit edzés közben iszok kb 0,5-1liter altalaban
- Edzés után 10 perccel tömegnövelő turmix 2,5dl tejben v. vizben
21:00: - 200g túró + méz
kenyér kuka, helyette zabpehely, suli menzás kaja kuka, helyette az előző, szőlőcukor ne edzés közben, hanem edzés után turmixba, tej kuka, méz kuka, helyette túróba uborka + só.
És a rizs legyen több, a húst akár vissza is veheted 10 dkg-ra.
A mézzel semmi gond nincs, dugig van rengeteg hasznos anyaggal, de ne vacsihoz egyed... Ja és pont pár napja vizsgálták be a bolti mézeket ahol kb az összes megbukott, ha méz, akkor termelői magyar méz...
Annyi, ne este edd, mert az inzulin bekavarhat a növekedési hormon termelődésébe, ami meg csak éjszaka termelődik alvás közben... Az esti túrót jobb valami alacsonyabb glikémiás indexű valamivel édesíteni, vagy én pl szoktam bele szeletelni egy kis hagymát, pirospaprika, só, bors és kész a kőrözött.
A menza kajával sincs semmi gond, csak szerezz egy appot a telódra és saccolással próbáld meghatározni mennyi tápanyagot tartalmaz amit eléd tesznek...
Utolsó okoskának meg üzenem, ugyan azokból az alapanyagokból is millió étel elkészíthető... Nekem a leghosszabb idő, mikor csak és kizárólag csirke+rizs+zöldség ment anyagi okokból az 2 év volt... Tény, hogy átszellemülten vártam minden ünnepet, mikor nagyanyámnál össznépi falatozások vannak, hogy ehessek egy valami mást, de ki lehet bírni...
8!
Nekem semmi, csak nem tetszik, ha valaki puhap*cs. :)
9!
Ne nézzél már annyira hülyének, hogy a rizst valami varázsszernek nézem. Azért mondom a rizst, mint ahogy mindenki más, mert ez a legköltséghatékonyabb. Nem fogok krumpliból háromszor annyit kajálni és tk tésztát sem fogok venni kétszer annyiért. Ráadásul a hűtőben is több helyet foglalna. Nem izgat a változatosság, a kajának számomra nem az a funkciója, hogy ízletes legyen, én üzemanyagként tekintek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!