Ha a fehér liszt nem jó, akkor a krumpli miért része a tömegnövelő étrendnek?
Figyelt kérdés
A krumplinak nagyon magas a keményítő tartalma, olyan mintha cukrot enne az ember. (Nem ízre hanem felszívódásra)2014. jan. 29. 18:22
2/7 anonim válasza:
Félek, hogy a kérdés komolyan van véve :D
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tápi vagyok
De most komolyan, az egészséges életmódban az van, hogy alacsony glikémiás indexű szénhidrátot együnk (zab, barnarizs, durum tészta (hússal alacsonyabb lesz), teljes kiőrlésű kaják)), de akkor miért írta Montez is a krumplit (és nem az édesburgonyára gondolt) a tömegnövelő étrendbe mint szénhidrátforrást?
2014. jan. 29. 18:58
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom edzés után megint más a helyzet, akkor KELL a gyors ch, mint szőlőcukor, carb-f, kinekmi.
De a krumplit nem vágom.
2014. jan. 29. 18:59
5/7 anonim válasza:
A krumpli finom, főleg a sült :\
6/7 anonim válasza:
Ja, de nem szabad spórolni a napraforgóolajjal, meg ne helyettesítsd kókuszzsírral meg ilyen baromságokkal :D
7/7 anonim válasza:
Kókuszzsír, az a sátán műve.
Krumpli azért jó, mert gluténmentes :D
Tápi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!