Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnövelőt ajánlotok...

Milyen tömegnövelőt ajánlotok kezdőknek?

Figyelt kérdés
most olyan 67-68 kg körül vagy és 175 cm magas! Eddig is szedtem tömegnövelőt. (mixed protein matrix+ carb f, meg volu-mass35) mind a kettővel voltak eredményeim, de váltani szeretnék a volu mass35-re sajnos nincs nagyon pénz mert kb bekajáltam 2 hét alatt, a mixed protein matrix + carb f kombó is jó volt de abba meg nincs kreatin ami megkösse a vizet az izmaimban, így gondolom váltanom kéne! Szerintem a tömegemmel meg a magasságommal még kezdő szinten vagyok, és gondoltam erre a tömegnövelőre [link] az a kérdésem, hogy hülyeség ha beszerzek egy ilyet, vagy jó lenne. ja és megköszönném ha bioteches cuccokat is ajánlanátok :)

2014. jan. 29. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:

A Mass20-at kerüld el jó messziről! Kb olyan, mintha kristálycukrot vennél.

Étrended van?

2014. jan. 29. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen cukros szart ne vegyél. :D Elsőnek igaza van étrend rendben van? Am. legalább félig legyen rendben nem tud mindenki anyagilag megfizetni napi 5x étkezés hússal meg stb-bel ezért kell mellé a tápkieg, hogy kiegészítse.
2014. jan. 29. 13:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen félig-meddig megvan az étrendem. Milyen kiegészítőt tudtok még ajánlani? Az étrendemet edzővel állítottam össze.
2014. jan. 29. 13:22
 4/7 Galaxis. ***** válasza:

Volumass, Jumbo, MyoMax ezek szerintem jó tömegnövelők.

Kíváncsi voltam a Mass 20-ra mert valaki így vélekedik róla valaki úgy. Árban tényleg tökéletes de SOSE VEDD MEG!!! :D Kezdőknek írja de még nekik sem szabad ezt a szart venni :D

2014. jan. 29. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem költenék tömegnövelőre, hanem összeraknám én magam a saját tömegnövelőmet :)

Super Carb-F (3KG) + MyProtein:Impact Whey (5KG)

Nekem ez kb 2 hónap és 1-2 hétig kitart !

Jobban kijösz az arányokkal és az árakkal is, meg minőségi termékek.

Ha már annyira ragaszkodsz a tömegnövelőhöz, akkor JUMBO !

2014. jan. 29. 13:57
 6/7 A kérdező kommentje:
nem feltétlen ragadok a tömegnövelőkhöz! :) most per pill mixed protein matrix +carb f van összekeverve egy wheyproteines dobozba :D
2014. jan. 29. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
a builder.hu oldalán vannak tömegnövelők kategórizálva: kezdőknek, középhaladóknak, haladóknak.
2018. dec. 5. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!