Igen ezt a nagyon-nagyon kezdőknek ajánlják. Árban jó meg minden (szedtem én is) és tömeget is hoz egy kicsit de igényli a megfelelő kajálást mellé! (mondjuk mindegyik) A másik DE pedig az, hogy nagyon sok benne a cukor!
2014. jan. 28. 17:37
3/10 anonim válasza:
kevés a fehérje inkább szerintem ez [link] vagy amit én most szedek [link] szerintem a mass 20-nak egy kicsit gyenge a fehérje tartalma persze ha van étrended akkor elég de akkor a fullmass az olcsóbb és jobb a volu mass35 meg egy kissit drágább de tuti jó táplálékkiegészítő
2014. jan. 28. 17:42
4/10 A kérdező kommentje:
És ha pl nem megfelelő a táplálékbevitel akkor ne várjak semmit se?
2014. jan. 28. 17:46
5/10 anonim válasza:
3-4g/tskg fehérje kell kb tömegnöveléshez.
Edzés után a legtöbb kezdő/haladó testépítő ilyen 30-40 gramm körüli fehérjét visz be azonnal a fehérje turmixal, na most ebben amit linkeltél van 8% fehérje.
Számold ki hogy mennyit kellene belőle megenned hogy meglegyen az edzés utáni gyorsan felszívódó fehérje szükségleted. Pénzpocséklás szerintem.
Szénhidrátok lowbudget megoldásként be tudod vinni egyszerű szőlőcukorból, 1 ezres / kiló, kezdésnek bőven jó ha nincs végtelen pénzed.
Fehérjekészítményt keress inkább, ha van kb 40 ezer forint induló tőkéd tápkiegre(úgyis el fog fogyni) rendelj külföldről, olcsóbb mintha itthon vennéd.
2014. jan. 28. 17:53
6/10 anonim válasza:
Lehet hogy izmosodni fogsz valamennyit, de jelentős súlygyarapodást biztos nem fogsz elérni. Étkezés legalább olyan fontos mint az edzés, ha nem fontosabb.
2014. jan. 28. 17:54
7/10 anonim válasza:
hát ne nagyon mert muszáj bevinned annyi kalóriát, fehérjét, szénhidrátot amennyit a tested a tömegeléskor megigényel. Én pl úgy csinálom mivel suliba járok, hogy suliba viszek tojásos szendvicset 3-4 et ami tartalmat 4-6 db tojást. Reggelire eszek zabpelyhet meg volu mass-ot, és ha hazajövök megeszem amit anya főzött persze dupla mennyiségbe és utána meg elkezdem újra enni a reggelit meg a tojásos szendvicset vagy rántottát. én azért nem csirke mellezek mert tyúkunk mindig van és azok tojnak csirke mell meg, csak akkor ha vágunk, vagy veszünk boltba és a tojás így szinte ingyen van!!
2014. jan. 28. 17:57
8/10 anonim válasza:
Kiszámoltam, napi 625 grammot kellene ebből megegyél ahhoz hogy 60 kiló testsúly mellett meglegyen a fehérje bevitelnek a tápkieges része. Emellé még jönne a csirke, de a szénhidrát bevitelnek a több ezerszeresét vinnéd így be és elég lenne 4 napig egy ilyen doboz. :D
2014. jan. 28. 17:57
9/10 anonim válasza:
Rosszul mondtam, szénhidrátból kell 3-4g/tskg és fehérjéből 2g/tskg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!