Aki úgy gondolja, hogy a fehérje/protein/tömegnövelő szerekporok károsak, rosszak vagy nemjók, szerinte miért azok?
Konkrét, pontos, értékelhető választ kérek. Meg persze, hogy honnan tudja, avagy forrásmegjelölést is mellé.
Nem leszólás, tényleg érdekelne, mivel elég sok ilyen jellegű hozzászólást láttam itt, de az okok mindeddig rejtettek maradtak előlem. Szeretnék felvilágosulni.
(Azt meg ugye nem feledjük, hogy a fehérje és a protein alatt ugyanazt értjük.)
Ha valami egy izmos emberrel kapcsolatos az rögtön koxtéma. Gyökerek minden háttértudás nélkül leszólják a tápkieget. Ha ideges leszel és elküldöd a g.cibe, rögtön agyadra ment a kox,gyúrhatnál agyra is...stb
Itt van pl Mesterséges zoli vagy ki a p1csa,akinek annyi fogalma van a testépítésről mint hajléktalannak a hilton szállóról,de pofázni azt tud. Már gyanítom,hogy csak kamu a csávó és provokál.
Szerintem sem :\ De mindig ez van, minden témakörben. Ha valami kínos keresztkérdést teszek fel, rögtön elhalkulnak. De nem elgondolkoznak rajta, hanem eltussolják magukban, és mennek tovább hirdetni a marhaságaikat, amiről ők maguk sem tudják, hogy miért hiszik. Csak tudnám, mi jár ilyenkor a fejükben... "jaj, erre nem tudom a választ..de inkább úgy csinálok, mintha észre sem venném, ha ha ha, de kicsesztem velük"?
Ez az egy ok kb. amiért nem szeretem az internetet, itt el lehet menekülni a válasz elől, míg egy személyes beszélgetésben a pofájába tudod mondani, hogy "namondjadmiért!", és muszáj reagálnia, valószínűleg csak hebegne-habogna, és tán összeszégyelli magát. És eljut hozzá a mondanivaló.
No, de ha ezek után megint ilyen jellegű kommentet látunk, mutassuk meg neki a kérdést :P Hátha előbb-utóbb meghozza gyümölcsét.
nekem holnapra ígértek választ egy ilyen jellegű kérdésre hogy mi benne a káros.
majd ha ír normális indokot majd le írom ide hogy mit írt.
vele elég normálisan el szoktam beszélgetni /nem itt a gyakorin/ és szerintem fog válaszolni rá.
dirtboy, megköszönném. Ha nem normális okot ír, azt is :D
TOMAtm: a szójával kapcsolatos ellenérzéseket megértem, ugyan sokan mondják, hogy nem is olyan rossz, de korántsincs véglegesen eldöntve a kérdés, megy a vita, szóval azt el tudom fogadni, ha valaki a szója ellen van (még ha nem is a génmódosítás miatt, mint te).
Eddig 1.
7.: Igazad van, a génmódosítás nem jelent automatikusan rosszat. Na persze okosan és ügyesen kell génmódosítani, hogy valóban ne legyen az. Még elég újkeletű dolog, és érthető módon óvatosak az emberek, de szerintem pár évszázad múlva a hátsókertben is lehet génmódosítgatni :D
két ismerősöm mondta h "ezek szerek károsak mert tönkre vágja a vesét" de azt h miért már ő sem tudta megindokolni XD bezzeg minden hétvégén nem kis mennyiségű alkoholt fogyasztanak meg füveznek az nem káros sem az agyra sem a májra áááhh nem
figyelj vannak emberek akiknek bármit mondhatsz úgy is nekik lesz igazuk az ilyet le kell sz@rni nem kell ilyen tudatlanokkal foglalkozni és sztem meg mindenki úgy b@ssza szét magát ahogy akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!