Aki úgy gondolja, hogy a fehérje/protein/tömegnövelő szerekporok károsak, rosszak vagy nemjók, szerinte miért azok?
Konkrét, pontos, értékelhető választ kérek. Meg persze, hogy honnan tudja, avagy forrásmegjelölést is mellé.
Nem leszólás, tényleg érdekelne, mivel elég sok ilyen jellegű hozzászólást láttam itt, de az okok mindeddig rejtettek maradtak előlem. Szeretnék felvilágosulni.
(Azt meg ugye nem feledjük, hogy a fehérje és a protein alatt ugyanazt értjük.)
itt egy új tag kérdező:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
nem kaptam normális választ a tegnapi sráctól aki azt monda majd mutat egy valamit amin le vannak írva a káros cuccok,ilyet mondott hogy kreatin meg taurin,le is írtam neki hogy mi az a kreatin meg mi az a taurin de besértődött,azt írta kiforgatom a szavait
érthetetlen számomra
én azt nem értem még hogy ott vannak az emberek akik minden hétvégén alkoholizálnak,cigiznek,drogoznak nekik egy büdös szót nem szólnak soha a tápkiegeket meg úgy támadják minden hol hogy az csak na.
ma volt a tv ben hogy mester szakácsokat kérdeztek hogy hogy lehet megállapítani hogy melyik a jó tyúk meg melyik az amelyik tápon nőtt fel egy zárt helyen és a napot még sosem látta.
a boltok tele vannak sz arabnál sza rabb kajával mégis a tápkieggel vannak ki akadva hol ott az egy megtisztított táplálék lényegében.
meg így a gyümölcs úgy a gyümölcs de vegyszer nélküli gyümölcsöt már szinte kapni sem lehet,ritkaság számban megy.
nem láttak élőben?
halottat már igen? :)
nem hogy adtál volna nekik autogramot,azért mégis csak nem akármi egy olyan emberrel találkozni aki iszik tápkieget,az meg nagy szerencse ha valaki hozzá is érhet.
nálam hétfőn meg csütörtökön van 08:00-10:00 közt ügyfél fogadás,ilyenkor hozzám is érhetnek az emberek de az már mondjuk fizetős.
:)
Ügyfélfogadás:). ez jó, bevezetem. Ja és reggel nyomják a kakaóscsigát és megtudtam, hogy abban is sok a fehérje.
Sőt már kaptam olyan kérdést is, hogy a rizst azért eszem, mert sok benne a fehérje? Szóval kemény az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!