Szabad-e ezeket egyszerre szedni:fehérje, tömegnövelő, zsírégető, energizáló, karnitin, glutamin, aminosav, tesztoszteron termelés fokozók, vitaminok és ásványi anyagok?
szabad csak értelme nincs
az külön tetszik hogy glutamin,aminosav
mintha a glutamin nem aminosav lenne.
olvass még egy kicsit mert ebből semmi jó nem fog kisülni.
amit ezekre szánnál pénz inkább add fel postán és küld el nekem majd én tudom hogy mit kell rajta vásárolni.
add nekem mindet!
Amúgy ha nőni akarsz akkor a tömegnővelő megy reggel-edzés után 1-1 adag! Fehérje a napfolyamán elosztva alvás előt mindenképp legyen én még a tömcsibe edzés utánra is tennék egy kis + fehérjét.. Vitamin..stb mehet reggel! Tesztó akkor szükséges ha legalább 20 fölött vagy jócskán.. Glutamin Reggel-edzéselőtt-edzésalatt-edzés után,, elosztva aminosav alat nemtudom mire gondolsz mert az lehet glutamin,bcaa stbb stb stbb.. Én folyékony aminót használok edzés közbe!
Killerol
a tesztó fokozó nem 20 hanem 30 fölött,a többihez inkább nem fűzök hozzá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!