Jó lesz ez tömegnövelő étrendnek?
Sziasztok!
Izmosodni szeretnék egy kicsit, mert elég vékony vagyok, elkezdtem edzeni és nagyjából azóta mindennap ezeket eszem kérdés, hogy elég-e? (59 kg)
Reggelire 1-2 egész tojás + 3 tojásfehérje + 3 szelet teljes kiőrlésű/barna kenyér vagy kb 50-80g puffasztott rizs és paradicsom + csirkemell sonka
Ezután konzerv hal 100g a hal, 100g a szósz de azt mindig leöntöm róla...ezt is paradicsommal és barna kenyérrel vagy teljeskiőrlésű kenyérrel ( 2-3 szelt ) vagy 50-80 g puffasztott rizs
Azután megeszek egy óriás túrórudit (gondolom ezt ki kellene hagyni)
Majd eszem azt, amit épp hoz a futár csirkecomb/csirkemell/disznóhús/pulykamell és e mellé adnak rizst vagy főtt burgonyát...
Ezután edzem, utána megiszok egy fehérjeturmixot szőlőcukorral. rá kb 20 percre megismétlem a reggelit...
Lefekvés előtt pedig eszek kb 100-150 g félzsíros vagy sovány túrót...
Vélemények?
Nagyjából jók a a kaják, és még a rudi is belefér, ha nem vagy hízékony, persze az pont nem egy testépítő kaja, de ektomorfok ehetik. Reggel a sonka helyett lehetne normális hús. A sonka feldolgozott kaja, sok egyéb is belekerül, ami nekünk nem kell és drágábban is jössz ki, mint hússal. Nézd meg a sonka kilónkénti árát.
Nem elég, hogy leírod ezeket, ki kellene számolni, hogy megvan e 120g fehérje és 300g szénhidrát, ugyanis ez a lényeg, hogy kalória pluszban legyél és a fehérjemennyiség is mindig meglegyen. eEélkül nem fogsz izmosodni még jó kajákkal sem, mivel a mennyiség is számít.
Szia!
Köszönöm a válaszod!
A sinkát azért teszem bele a rántottába, hogy finomabb legyen, és azt írja, hogy 67% csirkemellet tartalmaz a sonka, van benne szójafehérje is (tudom ez nem valami jó minőségű fehérje).
Hát próbálok minél többet enni, de a fehérje bevitel az 100%, hogy megvan... inkább a szénhidrát a kérdéses.... és nehezen hízó típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!