Kai Greene indul idén a Mr. Olympián vagy nem?
Figyelt kérdés
Olvastam olyat is, hogy nem fog indulni.2016. máj. 7. 14:42
11/59 anonim válasza:
nem indul, nem lesz ideje bekészülni.
12/59 anonim válasza:
13/59 A kérdező kommentje:
"Még mindig nem érted. Nem volt Kai-nak megtiltva semmi. Ő nem írta alá mert nem adtak neki ingyen standot, utánna meg már büszkeségből."
Pont erről beszélek, hogy ha az IFBB a saját pénztárcáját nézi, akkor megengedték volna neki az ingyen standpultot.
2016. máj. 7. 15:30
14/59 anonim válasza:
Mit nem értesz? A rendezvény szervezője nem az IFBB hanem valami óriásmulticég. Talán valamelyik filmes, nem emlékszem. Az IFBB csak a versenyt szervezi, a reklám dolgok felette állnak.
Kai ki akart zsarolni reklámfelületet. Nem jött össze, és még magánemberként is rosszul járt mert a másodiknak járó pénzt is bukta. Balfék.
Az idei minősége brutális, mindene fejlődött. Kivéve a széleshát vastagsága és az egész háta nem ok. A vállízülete is kötöttebb lett. Nem jók a hátpózok.
15/59 anonim válasza:
Én csak örülök hogy nem indul és nem csinálja a műsorát az a būzi
16/59 anonim válasza:
utolsó: ÁMEN! amúgy nem lenne vele baj, csak nem testépitéshez illő a személyisége. sokan nem szeretik Phil-t, meg sokan mondják hogy nem érdemli meg az első helyet, viszont a mentalitása olyan, mint egy bajnoké. magabiztos, kicsit kakasoskodó, de mégis erős jellem. legalábbis amennyi átjön a videókból.
17/59 anonim válasza:
Nem, nem engedhetik meg neki, mert ha neki megengedik onnantólkezdve az összes kötsög menne lobbizni, hogy ők is ingyen standot akarnak. Ez nem így működik, ez üzlet.
18/59 A kérdező kommentje:
Phil hozzáállása olyan, mint egy bajnoké?!! :D Folyamatosan magát dicsőíti, hogy ő mekkora sztár, és mindenki más mekkora csicska hozzá képest, Arnoldot is leszólta, nem tudom mi bajnoki hozzáállás az, hogy a minimális tisztelet nincs meg benne mások iránt, és még a szótárban is sem olvasta soha az "alázat" szót. Phil stílusa konkrétan undorító. Értem, hogy nem lehet, Kai megszívta tavaly, idén viszont ha indulna, komolyabb esélyekkel szállna "ringbe", mint 2014-ben.
2016. máj. 7. 18:54
19/59 anonim válasza:
Vajon milyen reakciót mutatna Fél Hét ha Kai kapná a Sandrow szobrot? :D
20/59 anonim válasza:
izlések és pofonok, nekem bejön - no homo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!