A testépítésben sok pénz van?
Igen sok pénzt raksz bele.
Mr. O szinten már nagyon sokba kerül a versenyzés, a kaja, a felkészülés és a sok gyógyszer.
"Igen sok pénzt raksz bele."
De sokat is veszel ki, ha élsportoló vagy és első vagy második?
Szponzoráció, promo, reklámok.
Aztán minél nagyobb név valaki, annál több cég szeretné az arcának, annál több rendezvényre hívják.
Úgy lesz pénzed belőle hogy van neved, és vállalkozást csinálsz meg hasonlók.
A mr olympia-ért jár pénzdíj, de messze nem ebből lesz valakinek pénze
Éltrm New Yorkban 5 évet, építkezéseken voltam segédmunkás, ez napi 110-200$-t jelent, attól függ milyen helyet sikerül kifogni...
Albérlet 1-1.5 szobás lakás átlagosan 1000$ havonta, ebben benne van a rezsi mrg minden... Kaja még olcsóbb is, mint itthon, ráadásul igaz, hogy minden génkezelt, de minden finomabb, és táplálóbb(legalábbis annak éreztem)
Lazán fentartottam magam, úgy, hogy napi szinten szusit, bélszínt, lazacot ettem...
Egyik ismerős az ottani termekből lengyel srác, szobafestőként melózott napi 320$ mivel alvállalkozó volt ennyi minimum megvolt neki, folyamatosan fűzte a dagadt csajokat és napi 25-30$ ért "segített" lefogyni nekik... Ez ott nevetségesen kevés pénz, de ha csinálod egy ideje, tudsz egy héten foglalkozni 5-6 csajjal, úgy már jó kis suska...
Nem kell ehhez gazdagnak lenni, csak nem közép-kelet európában kell átlagosnak lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!