Ha korlátlan mennyiségű pénz állna a rendelkezésedre, milyen étrendet állítanál össze magadnak, és milyen táplálékkiegészítőket használnál mellé?
--gömb--
Ha lenne keret, akkor az eddigi tapasztalataim alapján biztos hogy legalább 0,5 kg wpc80 menne /nap. Nem viccelek. Igaz, csak egy hónapnyi tapasztalat van, de az elég meggyőző volt.
Mellé 400-600 g mogyoró, meg egy kis gyümölcscukor.
Én nem főzök, és a legminimalisabb elvarasokon kívül nem erdekel az ételek ize, és nem zavar az se, ha évekig ugyanazt eszem, illetve pontosabban iszom.
Tapkieget a feherjeporon kívül (ami amugy nekem nem is kieg hanem fő forrás), nem nagyon használtam még.
De ilyen esetben egyet-kettőt lehet hogy kiprobalnek, ha valahol megallnek a fejlődésben.
Ja és a lényeg: vennék egy telket (illetve fogok is), ahol a szükséges fű (főleg angolperje) mennyiseget meg tudom termelni. Ez alsó hangon 5 kg lesz. Ugyanis a fent leírtak enelkul hosszu tavon semmit nem érnek.
Ha növelni kéne a kalóriát, akkor kismértékben a zsírt novelnem, de főleg inkább a fehérjét.
--gömb--
Tudom én is, de per pillanat annyi sincs :D meg számold hozzá a 400 g mogyorót ami 22000 (ha 600 akkor 33000), plusz ott a földterület is, ami kell a fű miatt. Össze lehet szedni az erdőből is, most is azt csinálom, de ha 5 kilót osszeszednek, ramenne az egesz napom.
Mert azt meg kell jegyezni, hogy hosszu tavon nem eri meg extra mennyiségű vitamin es ásványi anyag nélkül ennyi fehérjét megenni. Akkor ugyanis kutba esik az egész. Akkor is jobb a közérzetem mondjuk, de nem tudok úgy fejlődni.
ÚÚÚÚ BÉLSZÍÍÍN!!! EZERREL!
(a halat utálom)
--gömb--
Ja, és Stillmass. Azzal kezdtem próbálni a napi 500 grammot (a legolcsóbb natúr 80-assal). Néhány nap után úgy hazavagta a gyomromat, hogy a maradék a komposztaloban landolt.
Általában a wheyprotein.hu-n szoktam venni, annál semmi bajom nem volt.
A hozzászólásnak nem célja bármely céget hatranyos helyzetbe hozni vagy reklámozni, pusztán tényközléseket tartalmaz.
(:DDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!