Ha korlátlan mennyiségű pénz állna a rendelkezésedre, milyen étrendet állítanál össze magadnak, és milyen táplálékkiegészítőket használnál mellé?
--gömb--
Igazából most írhatnám, hogy nem tudom hogy minőségi gond volt-e vele, vagy csak az én gyomrom nem bírta, de wpc80 és wpc80 között lehet ekkora eltérés? Mondjuk más gyartastechnologia vagy valami?
Étrend:
Marha, bélszín, nyúlhús, halak. 200 Ft-os rizs helyett áttérnék a drágábbakra: basmati rizs, jázmin rizs. Amúgy nem vágom ezek mitől jobbak. Minőségibb zöldségeket vennék, pl.: spárgát. Nem mindig csak a legolcsóbb gyümölcsöket. Tojás helyett pasztőrözött fehérjelé, bár itt nem a pénz a hátrány, hanem hogy csak Pesten van kiszállítás, én meg egri vagyok. Kókuszzsírt használnék.
Tápkiegek:
Több vitamin és ásványi anyag, nem csak a Multi Pro. Áttérnék a kapszulás jó zsírokra. Estére kazeinnel enném a túrómat. Szénhidrátnak csak Vitargo. Ízületvédők. Rossz alvó vagyok, nehezen alszom el, a triptofán amino meg erre jó. L-karnitin nem csak diéta idején. És még ki tudja mit vennék, jobban utánaolvasnék pár dolognak aztán úgy döntenék.
Mindenféle marhát meg drága témát ennék.
Ja és mindet valami puccos étteremben. :) Mosogat a fszom :D
El én. Lenne saját étterem több országban meg saját gép és repülgetnék köztük.
Csak ennék meg a repülnék.
Arnold_Svájcinéger-nek: Bárhova kiszállítanak tojáslét : [link]
Én is tölük veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!