Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha korlátlan mennyiségű pénz...

Ha korlátlan mennyiségű pénz állna a rendelkezésedre, milyen étrendet állítanál össze magadnak, és milyen táplálékkiegészítőket használnál mellé?

Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 00:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

--gömb--

Igazából most írhatnám, hogy nem tudom hogy minőségi gond volt-e vele, vagy csak az én gyomrom nem bírta, de wpc80 és wpc80 között lehet ekkora eltérés? Mondjuk más gyartastechnologia vagy valami?

2015. dec. 20. 09:34
 12/22 Cortez70 ***** válasza:
100%
Szemcsemèretben lehet különbség. Egyèbkènt egyik tàpkieg cég sem maga gyártja a tejsavóproteint a stillmass és a wheyprotein.hu sem), csak megveszik tejipari cègektől 50 kilós zsákokban az alapanyagot és kiszerelik a sajàt dobozaikba, zacskóikba. Ha ízesített proteinről beszélünk akkor az alapanyaghoz kevernek aromàkat, èdesítőszereket, stb. De a sima ízesítetken port azt veszik alapanyagként.
2015. dec. 20. 09:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Étrend:

Marha, bélszín, nyúlhús, halak. 200 Ft-os rizs helyett áttérnék a drágábbakra: basmati rizs, jázmin rizs. Amúgy nem vágom ezek mitől jobbak. Minőségibb zöldségeket vennék, pl.: spárgát. Nem mindig csak a legolcsóbb gyümölcsöket. Tojás helyett pasztőrözött fehérjelé, bár itt nem a pénz a hátrány, hanem hogy csak Pesten van kiszállítás, én meg egri vagyok. Kókuszzsírt használnék.

Tápkiegek:

Több vitamin és ásványi anyag, nem csak a Multi Pro. Áttérnék a kapszulás jó zsírokra. Estére kazeinnel enném a túrómat. Szénhidrátnak csak Vitargo. Ízületvédők. Rossz alvó vagyok, nehezen alszom el, a triptofán amino meg erre jó. L-karnitin nem csak diéta idején. És még ki tudja mit vennék, jobban utánaolvasnék pár dolognak aztán úgy döntenék.

2015. dec. 20. 10:13
 14/22 Glacierous ***** válasza:
Minden nap csirkemell,bélszín,hal,legminőségibb fehérjék,multivitamin,glutamin,GH,BCAA.
2015. dec. 20. 11:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Mindenféle marhát meg drága témát ennék.

Ja és mindet valami puccos étteremben. :) Mosogat a fszom :D

2015. dec. 20. 13:20
 16/22 Cortez70 ***** válasza:
Elmennél napi pl 6-szor étterembe? Az komoly.:) Mosogatógép powa..
2015. dec. 20. 13:22
 17/22 anonim ***** válasza:

El én. Lenne saját étterem több országban meg saját gép és repülgetnék köztük.

Csak ennék meg a repülnék.

2015. dec. 20. 13:25
 18/22 Cortez70 ***** válasza:
Nem vagyunk egyformàk. Én már így tatásan örülök ha itthon is tudok lenni. Nekem fàrasztóbb utazgatni kaja miatt, mint elmosni pár dobozt, tányèrt. :)
2015. dec. 20. 13:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni milyen az a korlátlan pénz, ezért írok ilyen furi dolgokat. De nekem így leírva bejön. :)
2015. dec. 20. 14:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Arnold_Svájcinéger-nek: Bárhova kiszállítanak tojáslét : [link]

Én is tölük veszem.

2015. dec. 20. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!