Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítésben milyen zöldség...

A testépítésben milyen zöldségeket és szénhidrátokat szokás enni leginkább?

Figyelt kérdés

Én jelenleg a rizs, zabpehely + sárgarépa, csiperkegomba szinten állok. Anyagilag ennyire jön ki mert ez fél bele a zöldség havi/15000ft-os keretembe.

Miket érdemes még enni ami kijön havonta ennyiből?

Káposztát nem ehetek mert a szervezetem nem bírja.

2016. jan. 21. 10:12
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Zebpehely 100g/10g rost

Mogyoró 100g/10g rost

Ezek mellé mehet répa, gomba, alma 10g rostnyi mennyiségben összesen?

2016. jan. 21. 10:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Zab, rizs, barna rizs, tk kenyerek, köles, néha krumpli, édesburgonya ha akciós.
2016. jan. 21. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Amilyet akarsz.
2016. jan. 21. 10:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Végül is elég lenne a rizs és a zab mellé a gomba, a répa és a mogyoró? Most nem vagyok anyagilag eleresztve, hogy sokfélét ehessek. :D
2016. jan. 21. 11:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Te most komolyan rostfedezés miatt akarsz mogyorót enni? Azt a telitetlen zsiradék miatt esszük max. Ezt az anyagi dolgot megint csak nem értem 100g mogyoró olcsóbb mint pl. egy kígyóuborka? A brokkoli is miliós tétel ugye. Hagyjukmár
2016. jan. 21. 12:35
 6/14 A kérdező kommentje:

A kígyóuborka drága és alig van benne rost.

Ha alig van benne valami akkor mi értelme venni?

A brokkolinak meg hányok az ízétől.

Mivel sok nehéz kaját ettem a múltban és ha kicsit is kevés rostmennyiséget fogyasztok (mondjuk 20g rost alattit) akkor már erőlködnöm kell a wc-n mert nehezen jön ki. És ilyen ragacsos az állaga. Míg ha sok rostosat eszem akkor könnyű a szarás. Úgyhogy ezzel vigyázok.

2016. jan. 21. 13:18
 7/14 anonim ***** válasza:
150 ft egy darab hú de drága. Nem csak ez a két zöldség van, csak mondtam egy példát. Semmivel nem jobb anyagilag olajos magvakat enni, főleg nem rost miatt, de a te dolgod én csak elmondtam a véleményem.
2016. jan. 21. 14:07
 8/14 anonim ***** válasza:

A brokkoli csak kicsit drága, de speciel én nem szeretem s vannak hasznosabb alapanyagok. A mogyoró rém drága, nekem nem telik rá. Az uborkában semmi sincs, de drága.

Szerintem a zöldborsó remek cucc, egy kevés is feldobja az ételt (rizsbe főleg jó), nálam mindig van. Nyáron is mirelitet veszek, mert úgy olcsóbb, zsenge (csak a saját kertből szedett extrazsenge jobb) és főzelékhez sem kell másfél órát pucolni...

Karfiol, zeller? Szezonális zöldségek azok is, ha nem is tudnak versenyezni a káposzta árával.

Újra mirelit. Spenót - olcsó és sokféle jó dolog van benne. A sóska sem drága.

Rost? Lenmag. Olcsó, zöldségekre szórható, rengeteg rosttal s azért más előnye is van.

2016. jan. 21. 14:56
 9/14 anonim ***** válasza:
De hogy telik neked csiperkegombára? Ha valami, az drága, s szinte víz az egész. Na nekem arra nem telik még jobb időkben sem. Jó, néha veszek, de nekem nagy luxus. Plusz íze sincs valami sok.
2016. jan. 21. 14:57
 10/14 A kérdező kommentje:

Remek, kaptam jót ötleteket.

Hát a karfiolt csak levesbe szeretem, magába nem.

A sóskát meg főzelékként, úgy nem jó?

A répa marad az olcsó, csak 200ft/kg.

Meg a lenmag. Mirelit zöldségre gondoltam. De az nem káros? :D Csak mert csomagolt meg ki tudjam ilyen eljáráson mentek át.

2016. jan. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!