Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kai Greene indul idén a Mr....

Kai Greene indul idén a Mr. Olympián vagy nem?

Figyelt kérdés
Olvastam olyat is, hogy nem fog indulni.

2016. máj. 7. 14:42
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

"nem indul, nem lesz ideje bekészülni."

Cedric is indult az Arnold Classicon, és indulni fog az Olympián, ő is be tud készülni.

2016. máj. 8. 16:11
 22/59 anonim ***** válasza:
megnézted a videót? kai több versenyen indul, olympiára pedig 100%os forma kéne, el kell döntenie, melyik a fontosabb.
2016. máj. 8. 16:42
 23/59 A kérdező kommentje:
De egyelőre hivatalos bejelentés még nincs, hogy nem indul, esélylatolgatások vannak, hogy igen vagy sem. Sok helyen alapból egy evidenciának veszik, hogy Kai ott lesz, máshol meg úgy állnak hozzá, hogy biztosan nem.
2016. máj. 8. 17:21
 24/59 anonim ***** válasza:
Minek indulna ha úgysem lehet első? Hogy megint második legyen? Minek? Nem nyerhet idén értsd már meg. Túl van tárgyalva.
2016. máj. 8. 17:40
 25/59 A kérdező kommentje:
Jó, elnézést, hogy meg mertem kérdezni, bocsánat!
2016. máj. 8. 18:18
 26/59 anonim ***** válasza:

Nem csak idén, hanem soha nem lesz Mr.O. az a csávó. Legalábbis amég Phil versenyzik, addig biztos nem. Ezt ő is nagyon jól tudja, hülye lenne elindulni.

Valamint én elképzelhetőnek tartam, hogy idén Phil olyan formát hoz, amivel torony magasan veri a mezőnyt, tavaly nagyon rezgett a lába alatt a léc. Nem fog még egyszer ilyet csinálni, győzni fog oda menni idén is. Gyenge a mezőny, amég nem bukkan fel egy új versenyző, ő lesz a dobogó tetején. Nincs ellenfele jelenleg. Azt is elképzelhetőnek tartom hogy megdönti Coleman 8 O-ját.

2016. máj. 8. 19:18
 27/59 anonim ***** válasza:
Plusz Kai már öreg. Philben benne van még 3-4 O, Kaiban már nem lesz.
2016. máj. 8. 19:20
 28/59 anonim ***** válasza:
Belegondolva, hasonló a "forgatókönyv" mint anno a Coleman időszakban. Nem volt ellenfele, mindenkit megvert, még ki nem öregedett és Cutler elébe nem lépett. Most is ez zajlik le, de Kainak nincs helye a történetben. Ő előbb ki fog öregedni mint Phil.
2016. máj. 8. 19:25
 29/59 A kérdező kommentje:
Phil lehet, hogy genetikailag kiváló adottságokkal rendelkezik, de Kai mellett is szólnak azért érvek (vastagabb a lába, szélesebb, tömegben nagyobb), tehát nem ennyire egyértelmű szerintem a dolog. Nyilván papírforma szerint Phil esélyesebb, mint bárki, de ez egyáltalán nem biztos, hogy idén is így lesz, mert mint ahogy említetted, már tavaly is rezgett a léc. Kai szerintem is sem lesz soha Olympia, de nem azért, mert képtelen elérni azt a szintet, ami ehhez kell, hanem a múltja miatt, szerintem. (Ami önmagában nevetséges, hiszen ez egy testépítő verseny, nem önismereti)...
2016. máj. 8. 19:47
 30/59 A kérdező kommentje:
Kai szerintem sem*
2016. máj. 8. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!