Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » TÖMEGELÉS! HELP?!

TÖMEGELÉS! HELP?!

Figyelt kérdés

Hali. Már egy ideje próbálkozom ezzel az edzéssel és úgy gondolom,hogy magasabb szintre szeretnék jutni,tömegelni szeretnék.Viszont ami ebben megakadályoz az,hogy 17 éves vagyok és ,,sajnos'' elég jó az anyagcserém ilyen szempontból. Ez azt takarja,hogy bekajálok rendesen és 10 pecre rá szaladok a WC-re mert megy a hasam. Nem tudom,hogy ez azért van,mert nagyon bekajálok vagy mert rossz kaját eszem,de általában így van,ezért nagyon hízni sem tudok. (Eddig még csak normálisan ettem,tehát semmi tömegelő kaja,semmi. Mint egy normális ember.)

Arra lennék kíváncsi,hogyha az alap rizs+csirkemell kombót tolnám ugye 3 óránként,(vagy 2) akkor is ez lenne? Rohannék a WC-re? Mert azért eléggé be kell kajálni úgy tudom?!?!?! Előre is köszönöm a válszokat.

17/F 63KG 180cm

2016. ápr. 24. 18:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen, ez a lényeg.
2016. ápr. 24. 18:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Így van,,,sajnos'' eszem bőven mindenből,az édesanyám által vásárolt minden napi kis kakaóscsigácskámat is bizony megeszem minden nap :DDDD Fél órája töpörtyűt ettem bőven:D És eléggé vékony vagyok,tehát az elhízás nem fenyeget. (Bár tartok tőle,ha beindulok akkor netán elzsírosodok,nyugtass meg,hogy ez nem fenyeget :D )
2016. ápr. 24. 18:31
 13/23 A kérdező kommentje:
Oké köszi. Ma is tanultam valami újat :D
2016. ápr. 24. 18:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem kell félned az elhízástól, max ha nagyon zsírosodsz, visszaveszel. Legyen meg a napi makro/mikrotápanyag lehetőleg minőségi kajából, ha bírsz még mellé zabálni, csináld.
2016. ápr. 24. 18:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Oké, hogy nem zsírosodsz könnyen, de az vagy amit megeszel. Törekedj a minőségi ételekre. Minőségi izomzat minőségi táplálékból "készül" :)
2016. ápr. 24. 18:34
 16/23 A kérdező kommentje:
A nem zsírosodást,azt úgy értsed,hogy minden nap a kis fornettimet megeszem :D(Egy tábla csoki fél óra alatt leugrik,és semmi elhízás) És ha jól tippelek,akkor nekem 4pack adottságom van.(látszik is a 4 kocka) Ezt ne úgy értsd,mint a sok páva,hogy sovány mint a kvaélet és a bordája is kint van,sokan mondták,hogy 63kg-on és 180 centin hogy lehet valaki izmos (látatlanba írták),de aki eddig látott,azt mondta,hogy nagyon jó minőségű izmaim vannak.Egyébként én is izmosnak gondolom magam. Ha gondolod csinálok egy képet.
2016. ápr. 24. 18:37
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de itt a gyakorin az izmos fogalom kicsit mást jelent. :D Egyél, eddz kitartóan és alakul majd a forma, ennyi. Ha szeretnél lőhetsz fel képet is, de nem látom sok értelmét.
2016. ápr. 24. 18:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Én kiváncsi lennék a 180/63as izmos ember képre. :D
2016. ápr. 24. 18:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem vagy izmos, nyugi, ezt így is megmondom :)
2016. ápr. 24. 18:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Ezt mi is tudjuk utolsó, de jó hallgatni, mikor valaki 63 kilósan 180 centisen leírja h fornettitől, kakaós csigától és tábla csokiktól milyen minőségi izmai vannak.
2016. ápr. 24. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!