Miért vagyok ektomorfként is könnyen zsírosodó?
nem kéne eröltetni az aerob edzés tömegnövelés alatt sem, az esti 50 g túró az csak vicc ugye ? tudod az mennyi fehérje? kb 7 g, tehát semmi, jó lesz az 250 g nak is, ok?!
a másik, hogy diéta alatt próbáld ki hogy nem aerobozol semmit, mert lehetséges, hogy itt lesz agond, illetve a 6g ch /tskg nem kevés, de működhet, de leírtál vlaamit ami nem okés
diétában próbáltad tartani a 2 g / tskg fehérjét, az jó mert 3 g kéne és 2 g szénhidrát, mondjuk a Te esetedben kezdetnek jó lehet a 3 g fehérje 3 g ch is, aztán nézd meg mitörténik az első 4 hétben, aminósav kéne edzés előtt, alatt után BCAA és glutamin ezerel!
kaját Neked pedig brutálisan be kéne tartani, étkezés kihagyása felejtős, barátkozz meg a hűtőtáska és jégakku kombóval, hogy tudd magaddal vinni a kaját,
zsír fog jönni fel tömegeléskor ezen ne is stresszelj, viszont az edzésből úgyanúgy keményen kéne tolni, nagy súlyokkal, és Neked elég a 6-12 ismétlés
onnan tudom ,hogy én meg totál endomorf vagyok és az összes edzőtársam ektormorf, látom min mennek keresztül, de szerencsére nekik is tudtam segíteni,
hajrá!
Az, 3g/tskg fehérje. Még jó, hogy a 2g is fölösleges, már annak is egy részét glükózzá bontja a máj, mert koksz nélkül nem épül be. Jaja, ne hagyjon ki étkezést, muszáj 3 óránként enni... mint ha ez számítana :D Persze, magas fehérjebevitel mellé még plusz bcaa+glutamin. Kb. mint megenni egy evőkanál cukrot egy szelet torta után.
Mindegy, megyek aludni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!