Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ektomorfként mivel tömegeljek?...

Ektomorfként mivel tömegeljek? Rizs+hús ( csirkemell ) az jó? Vagy az az én testalkatomnál nem rizs a jó?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Tömegnövelő étrend: napi 2g x testtömegkg fehérje kell és 4-6g*ttkg szénhidrát (ch) alkattól függően.

Zsírból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

2015. ápr. 23. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
De melyikkel lehet legjobban hízni? (tömegnövelés szempontjából ) Rizzsel?
2015. ápr. 23. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Jól mondja a danabolos.
2015. ápr. 23. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 Tyler913 ***** válasza:
100%
A rizs teljesen jó,főleg a barna. De a zabot és a hüvelyeseket (bab,csicseriborsó,lencse) is jó szívvel ajánlom.
2015. ápr. 23. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok ch legyen, de összetettből. Amiket fent soroltam az jó. Rizsből tudod legkönnyebben bevinni, 78gch / 100g.
2015. ápr. 23. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem jól mondja a danabolos.

Tésztával tudod a legkönyebben bevinni a ch-t.

2015. ápr. 23. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem csak a ch a lényeg, hanem az, hogy a szükségesnél ne zsírosodjon jobban. Arra márpedig jobb a rizs.
2015. ápr. 23. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 Szintiszoli123 ***** válasza:

#7!

Miért?

És fehér vagy barna rizsre gondoltál?

2015. ápr. 23. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
A magam részéről állítom csak, mivel én fehér rizst eszem, hogy egyrészt kevesebb benne a zsír, másrészt egészen minimális mennyiség kell csak alá elkészítése közben (5-6g-ot szoktam használni), de én úgy nőttem fel, hogy a tésztát úgy készítettük, hogy nem csak főzés közben volt a vízben olaj és tapadt rá, hanem szűrés után is még meg lett forgatva egy adagban, ezzel meggátolva, hogy a hűtőben (amennyiben több adag készül egyszerre) ne tapadjon össze egy hatalmas tömbbé, hanem szépen szedhető legyen. Ez pedig értelemszerűen még több zsírt szív magába, márpedig a durumban amúgy is van szépen.
2015. ápr. 23. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Tészta tényleg jól csúszik, teljes kiőrl. vagy durum a jó választás.
2015. ápr. 23. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!