Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen forma mekkora...

Egy ilyen forma mekkora kihívás ektomorfként?

Figyelt kérdés

Tudom-tudom,mindenkinek más a testalkata stb,de ektomorfként egy ilyen formát mennyibe időbe tartana kihozni? tiszta tömegnöveléssel persze,ektomorfként.

[link]

2014. aug. 29. 21:29
 1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy az az ektomorf emberke honnan indul.
2014. aug. 29. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocs a szóismétlésekért(ektomorf :D) hirtelen írtam ki a kérdést. Ja és kb hány kiló/hanyas karjai vannak a képen?
2014. aug. 29. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy mennyi idő, az a jelenlegi fizikumodtól függ, de kb 1 év. Nem olyan komoly se a tömeg, se a szárazság.
2014. aug. 29. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ektomorf vagyok, de kb. alapból így nézek ki mint a gyerek a képen. Ezt a formát tudod hozni viszonylag rövid idő alatt. Csak tömegelj rendesen.
2014. aug. 30. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy ektomorf vagy még nem minden. Rengeteg más genetikai tényező van ami még talán fontosabb is. Ott van elsőnek például az izomrostarány. Ha egy ektomorfnak 80 % fehér izomrostja van, míg a mezomorfnak csak 40 %, akkor az ektomorf lehet jobban fog tudni izmosodni mezomorf társánál. Aztán a hormonszint is sokat számít (mondjuk, a hormonszint és az alkattípus között talán van kapcsolat). Szóval két ektomorf is más ütemben tud izmosodni.
2014. aug. 31. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!