Vélemény, milyen forma?
Figyelt kérdés
16/F 1 éve edzek ( magamtól , szoval az első fél év kuka ) most kezdtem csak diétázni before kép nincs kicsit dagi voltam
2014. aug. 14. 23:11
1/20 anonim válasza:
Fú haver, nagyon jó vagy! Én bármit megadnék, hogy ilyen formám legyen! Király vagy!
Megfelel?:-)
2/20 anonim válasza:
Én két éve edzek dupla ekkora vagyok és vissza is vette mert nem akarok túl nagy lenni, kb veled is ez lesz majd ;)
4/20 anonim válasza:
1 év alatt ez korrekt, jó forma, főleg ha kövéren kezdted.
7/20 anonim válasza:
Írod, hogy kicsit dagin kezdted. Az érdekelne, hogy előtte leszálkásítottál vagy rögtön tömegnöveléssel kezdtél, és a zsír meg lement?
8/20 anonim válasza:
9/20 A kérdező kommentje:
188 cm előtte 88kg most 82/3
2014. aug. 15. 10:13
10/20 A kérdező kommentje:
és amint mondtam magamtol kezdtem mindent (semmit se tudtam ) , szóval nem tömegeltem és nem is szálkásitottam csak edzettem lol
2014. aug. 15. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!