Vélemény, milyen forma?
Figyelt kérdés
16/F 1 éve edzek ( magamtól , szoval az első fél év kuka ) most kezdtem csak diétázni before kép nincs kicsit dagi voltam
2014. aug. 14. 23:11
11/20 anonim válasza:
Azt tegyük hozzá a 7. válaszoló aki előtte utána képet betett hogy tele vagy mint a déli busz.... Jóhogy nagyobb tudtál lenni...
12/20 anonim válasza:
Te ha ezt nekem írtad akkor nagyot tévedsz.
Én nem használtam semmit és nem is fogok.
Attól mert te nem tudsz megemelni két kilót, és ha más igen akkor az egyből koxos?
14/20 anonim válasza:
Tehát az mondod, hogy elkezdtél edzeni és szépen lement a zsír és meg is izmosodtál egyszerre?
15/20 anonim válasza:
Nem is voltam zsíros milyen képet nézegetsz te?
16/20 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdezőnek írta.
17/20 anonim válasza:
:) ja igen :) látom ez egy másik felhasználó :)
Ennek nincs %-a :)
18/20 A kérdező kommentje:
14es , ja ment le a zsír és közbe izmosodtam ( még most is )
2014. aug. 15. 19:30
19/20 anonim válasza:
Jó, de a kajára sem figyeltél egyáltalán?
20/20 A kérdező kommentje:
nem figyeltem a kajára se , suliba menzás voltam szoval hús nagyon kevés volt. 2 hete kb diétázok
2014. aug. 16. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!