Átlagos mennyiségű étrenddel is lehet izmosodni?
Figyelt kérdés
Ha nincs meg a kalória többlet csak olyan átlagosan kajál valaki akkor izmosodhat/formásodhat?2014. aug. 11. 12:46
1/7 anonim válasza:
Kinek mi az átlagos. De eleinte kevésbé jó étrenddel is fejlődsz.
2/7 anonim válasza:
Egy ideig lehet...de ez függ a genetikádtól, meg attól is hogy neked milyen az átlagos kajálás.
3/7 anonim válasza:
Eleinte igen, de ahogy nősz és nagyobb lesz a tömeged mindig annyival kevesebb lesz a kaja ha mindig ugyan annyit eszel. Persze a genetikán is sok múlik, mert szerintem mindenki látott már olyan embert aki magasról szart arra hogy mit eszik, sok szemét kaját stb. és mégis jó forma volt.
4/7 anonim válasza:
Ismerek ilyet. Pizza és peksütit nyom leginkább és brutál a forma, kb atletic szint. Persze cucc az megy nála. :-)
5/7 anonim válasza:
Nekem meg pont oszt. társam ilyen:D Gyorskaján élt, piált, nagy cigis, füvezik és 14 évesen eléggé jól nézett ki... ehhez még hozzájön hogy rendszertelenül edzett és csak húzódzkodott meg fekvőtámaszozott
6/7 anonim válasza:
Genetika függő, van aki úgy fejlődik szar kajával, mintha kiszámolt étrendje lenne.
7/7 A kérdező kommentje:
átlagos az hogy nem figyelem hogy mennyi kalóriát viszek be csak akkor eszem amikor éhes vagyok
2014. aug. 11. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!