TÖMEGELÉS! HELP?!
Hali. Már egy ideje próbálkozom ezzel az edzéssel és úgy gondolom,hogy magasabb szintre szeretnék jutni,tömegelni szeretnék.Viszont ami ebben megakadályoz az,hogy 17 éves vagyok és ,,sajnos'' elég jó az anyagcserém ilyen szempontból. Ez azt takarja,hogy bekajálok rendesen és 10 pecre rá szaladok a WC-re mert megy a hasam. Nem tudom,hogy ez azért van,mert nagyon bekajálok vagy mert rossz kaját eszem,de általában így van,ezért nagyon hízni sem tudok. (Eddig még csak normálisan ettem,tehát semmi tömegelő kaja,semmi. Mint egy normális ember.)
Arra lennék kíváncsi,hogyha az alap rizs+csirkemell kombót tolnám ugye 3 óránként,(vagy 2) akkor is ez lenne? Rohannék a WC-re? Mert azért eléggé be kell kajálni úgy tudom?!?!?! Előre is köszönöm a válszokat.
17/F 63KG 180cm
Igen,ezzel tisztába vagyok. Úgy tudom (javíts ki,ha tévedek),hogy napi 5-6x étkezés tömegelő fázisban.
Még 1x írom,nem minden étkezésnél,csak amikor hányásig eszem magam körülbelül.
Ehetsz több zsírt, ha bírod, akkor kisebb a mennyiség, van, akinek ez jobban bejön.
Az nagyon nem normális, hogy hasmenéses vagy, de nekem az se az, ha hányásig (hasmenésig) eszi magát az ember.
Szerencsétlen dolog, ha valakinél ez túl kevés kalóriánál van. Nem szoktam kipróbálni, de nekem 3000 kcal egyszerre még nem lenne óriási gond (bár bizonyára érezném, hogy bizony, ettem), bár én zsírosan táplálkozom (a kalóriaigényem valahol 2000 fölött lehet, aktivitásról függően). Bámulatos, milyen sokfélék az emberek.
A helyedben próbálkoznék különféle, de jó ételekkel, időzítéssel, elosztással... Valami csak működik nálad is.
Írtad is, hogy nem tudod, a kaja rossz-e. Egyél jó kaját. Nem azt mondom, hogy drágát, hanem hogy jót. Persze, a fehérjének ára van, de nem feltétlenül vészesen magas, még árérzékenyek esetében sem... S nem úgy nézem, hogy félned kell a kicsit zsírosabb húsoktól...
Lehet,hogy rosszul fogalmaztam. Ha nem is hasmenés,de mindenféle képpen WC-re kell mennem.(Nem csak nekem,hanem többi ismerősömnek is így van,ha telezabálják magukat,akkor gó WC)
Tehát,akkor az egész napi táplálék bevitel számít?? Tehát teszem fel kell 400g szénhidrát,akkor azt 20 alkalommal is bevihetem? Nem kell 5-6 fixen? Csak az a lényeg,hogy meglegyen ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!