Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen lineáris edzéstervet...

Pszicho88 kérdése:

Milyen lineáris edzéstervet ajánlotok, ami hatékony és jól lehet vele tömeget növelni?

Figyelt kérdés

180 cm magas vagyok, 72 kg, 1 éve csinálom a testépítést.

Legutóbb egy lineáris tervet csináltam, ahol hetente növekszik 1-el (8-ról indul) az ismétlásszám és 5 hetente 10% -al a súly.

Most valami komolyabbat akarok kipróbálni.

Szeretném ha a terv, program magyar nyelvű lenne, mivel csak nagyon alap fokon értem az angol szövegeket.

Leginkább itthoni program érdekelne, tehát nem akarok eljárni konditerembe, de természetesen bármilyen tervet írhattok, bemásolhattok, ami hatékony és jó és le van benne írva, hogy célszerű növelni a súlyokat, ismétlést, tehát szeretnék lineáris edzéstervet.

2016. ápr. 20. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem csináltam még. De érdemes próbálkozni, mert kvajó dolgokat mond a csávó.

Szerintem tegyél majd ki kérdést, sokkal jobbak vannak itt nálam.

2016. ápr. 21. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Mármint a poweres csávó.
2016. ápr. 21. 12:24
 13/14 A kérdező kommentje:

Egyébként konkrétan mire gondoltál, hogy kinél tudok kérdést feltenni?

Sok dolgot nem értek a HST programmal kapcsolatban.

Jónak tűnik, de iszonyú komplex, én pedig munka és a többi teendő mellett fáradt vagyok és időhiányban nem érek rá felfogni, pedig szívesen csinálnám.

Ha csak kiírok egy kérdést egy cikk végére arra úgysem válaszolnak. Legjobb ha van egy E-mail cím, vagy ott lehet levelet küldeni a weboldalra.

Belinkelnéd nekem hol tudok kérdést feltenni?

2016. ápr. 22. 23:28
 14/14 A kérdező kommentje:

Ez is egy hihetetlenül komoly cikk.

[link]

2016. ápr. 22. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!