ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ kérdése:
Tudnátok egy edzéstervet összeírni nekem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és tanácstalan :D
Tudnátok egy edzéstervet összeírni?
3 évet jártam küzdpsportra, szóval nem vagyok nagyon kezdő.
Amim van:
-két darab súlyzó (5-5kg)
-futópad
-sima "fekvőpad"
-egy olyan "szék", amelyre rá kell ülni és hasizomerősítőket csinálni
-egy láberősítő gép (rá kell állni és szétcsúsztatni a lábakat "terpeszbe" és vissza)
2016. ápr. 12. 18:59
1/4 anonim válasza:
Hasizom? Mert ha igen akkor maradj a jó öreg fekvőtámasznál. Semmi egyéb nem kell. Ja és a legjobb fehérje pótló egy pohár kakaó (nem vicc) sokkal jobb azoknál a konditermes kotyvasztmányoknál.
2/4 anonim válasza:
A súlyzókkal minden nap fix (reggel délben este) vagy amennyiszer akarod és mindig emeld. Pl: első héten alkalmanként 30, utána 50 utána 70, utána 100. De persze túl ne erőltesd magad mert nagyon izomlázas leszel. Csak fokozatosan.
3/4 anonim válasza:
Futópadot azt szerintem csak ha fogyózol, vagy alap kondi megtartásához. Hidd el a a friss levegő a legjobb ( persze ha olyan környéken laksz)
4/4 A kérdező kommentje:
igen, ertvárosban lakom
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. ápr. 14. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!