Lemaradt, lapos a mellem. Mi a megoldás? (KÉP)
Figyelt kérdés
[link] nem a legjobb a kép, de a lényeg átjön, még ilyen fénynél is, eléggé lapos a mellizmom felső része, ez genetika, vagy valamit rosszul csinálok? heti 1x szoktam mellezni, akkor általában 3 gakorlatot csinálok, 4-4-4 sorozattal... lassan 2 éve edzek, szóval már illene "nagyobbnak" lennie. ötlet?
2016. márc. 10. 21:39
11/15 anonim válasza:
Ez érdekes. Szerintem megpróbálhatnád például a piramis technikát. Én úgy szoktam, hogy két bemelegítő sorozat, utána 10,8,6,4 és 2db ismétlés, mindig nagyobb súlyba. A pihenőidő nőjön a súlyokkal, tehát az utolsónál már kellhet több, hogy pontosan mennyi kell azt neked kell érezni. Ha lehet erőkeretben nyomj, találd meg a fogásszélességet ami neked passzol. Két ismétlésig nem tudom mások leszoktak-e menni, szerintem nem. Ha te úgy érzed, hogy rajtad maradna, akkor elég 4-6 ismétlésig menni. Szerintem nyomj ferdapadon is. Meg cseréld le a mostani gyakorlataid, hogy új ingert kapjon az izom.
12/15 FixoKofic válasza:
Ne halgass ezekre az okosakra akik birka választ adnak, hogy nem jól nyomsz fekve... a fekvenyomás a mell középső részét célozza meg... ha ferde padon csinálod akkor viszont már a felső részt ... és amúgy 3 GYAKORLAT NAGYON NAGYON KEVÉS mellizomra ... minimum 5-öt kéne hogy minden részét megdolgozd .. én általában 6 gyakorlatot szoktam vagy 7-et de mindig más gyakorlatokat más eszközökkel :) [kivéve a fekvenyomás] azt muszáj, minden mell edzést azzal kell kezdeni
13/15 anonim válasza:
"én általában 6 gyakorlatot szoktam vagy 7-et de mindig más gyakorlatokat más eszközökkel :)"
Rakhatod a szmájlikat, de így sose fog beleerősödni a gyakorlatba, ha állandóan vált. Persze neked lehet bejött...
Meg mi az, hogy a mell középső részét célozza meg? Nem tudod szeparáltan edzeni a melled. Te nyomtál már valaha fekve?
14/15 anonim válasza:
Ferdenyomással kezdd a melledzést, nekem nagyon bevált amikor le volt maradva a felső rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!