Egy hete kezdtem el kondiba járni, de nem igazán tudom mi lenne a helyes megoldás, valami segítene?
Mennyire tömegnövelő az a tömegnövelő étrend? Nem mindegy sem az, hogy mennyire vagy hízásra hajlamos, sem az, hogy 3 g/tskg, vagy 5 g/tskg-val tömegelsz.
Én a helyedben valami szolidabb tömegelésbe fognék és akkor izmosodsz is + mellé még a zsírod is csökken.
Sárga kapszula --> testkompozíció változtatás fejezet.
Szerintem ezt te döntsd el, az alapján hogy neked mi a fontosabb.
Leírom hogy mi mivel jár, és talán könnyebb lesz dönteni:
ha tömegelsz, tömegelés közben biztos jön majd rád zsír is. Csak a több éves tapasztalattal rendelkezők tudnak olyan tökéletes étrendet kikísérletezni maguknak, és tartani amivel elég szárazon tudnak tömegelni.
Ez fontos, mert biztos hogy valamennyit hízni fogsz tömegelés közben.
Szálkásítással meg az a bibi, hogy attól függően hogy milyen gyorsan csinálod izmot is veszítesz. Szóval ha feltömegeltél a jó kis izomból amit nagy nehezen szereztél veszíteni is fogsz.
Én alapvetően azt javasolnám hogy szálkásíts kicsit, mert a 18% az jelentős. Minél kevesebb rajtad a zsír, annál jobban fognak látszódni az izmaid. Mivel most viszonylag sok rajtad a zsír, de az izom nem sok, ezért izomból nem fogsz sokat veszíteni ha szálkásítasz. Utána meg ha jól sikerül belőni az étrended, elég jó formád lehet ősz környékére. Tömegelésnél úgy lődd be a kaját, hogy 1kg-ot gyarapodj egy hónapban.
Kb ennyit tudok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!