Jó megoldás a spórolásra csirkemell esetében a következő?
Arra gondoltam, hogy mivel nagyon be kell osztanom a pénzem így a csirkemell havi adagját egyszerre venném meg.
Mert ha például 2 naponta eljárok és veszek akkor mindig többet kell megvennem mint amennyit akarok és így ha összeadjuk akkor a hónap végére sokkal többet veszek meg mint amennyi kellene.
Nekem napi fél kiló kellene.
Ez egy hónapra 15kg.
Arra gondoltam hogy megveszem egybe és beteszem a fagyasztóba. És mindig kiveszek napi fél kilót. Tehát amennyi a kajámhoz szükséges. Mennyire jó ötlet ez? :D
Hogy készíted,hogy egy hétig bírja?
#4: Írta, hogy lefagyasztja.
Hogyhogy nem tudsz egy kiló csirkemellet venni? Én nem értek hozzá (nekem nem telik ilyen drága cuccokra, de nem is szeretem), de egy kiló normális mennyiség, s ha több, akkor tovább eszed, nem értem. No mindegy.
De a fagyasztós módszer kényelmes és hibátlan, persze.
Szóval megveszem, megsütöm és go a mélyhűtő?
Én még így nem próbáltam.
És elkészítésileg jó lesz így?
1) Kloffolás után beteszem egy tálba, befűszerezem, rá olíva olaj és grillben megsütöm.
2) Csíkokra vágom, wokban kókuszolajon megsütöm, megfűszerezem közben, zöldséggel összekeverem.
Nekem hűtőben is max egy napig bírja.Másnap már ehetetlen.
Uccsó!
Úgy vélem fagyasztós hűtőről beszélt.
Ott kibírja, de a simába a miénk egy napot se bír, egy nap után úgy bűzlik hogy a kutyának se adnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!