Jó megoldás a spórolásra csirkemell esetében a következő?
Arra gondoltam, hogy mivel nagyon be kell osztanom a pénzem így a csirkemell havi adagját egyszerre venném meg.
Mert ha például 2 naponta eljárok és veszek akkor mindig többet kell megvennem mint amennyit akarok és így ha összeadjuk akkor a hónap végére sokkal többet veszek meg mint amennyi kellene.
Nekem napi fél kiló kellene.
Ez egy hónapra 15kg.
Arra gondoltam hogy megveszem egybe és beteszem a fagyasztóba. És mindig kiveszek napi fél kilót. Tehát amennyi a kajámhoz szükséges. Mennyire jó ötlet ez? :D
Felvágom kockákra, befűszerezem, megsütöm, bedobozolom.
Este megcsinálom másnapra ennyi.
Igen, lefagyasztom azt is, amit már megsütöttem, kővé ha úgy tetszik. 5 kg-t lesütök egybe, berakom az egészet műanyag dobozokba és lefagyasztom őket, de egyet fent hagyok, amiből kajálok. Ha az elfogy, akkor kiveszem következő dobozt. Ha elfogy az összes doboz, kiveszek 5 kg nyerset, lesütöm és kezdődik elölről.
Fagyasztóládában fagyasztom le, tudjátok ilyen nagy felülnyitható tetejű doboz, elfér benne jó sok minden. Lent áll a garázsban. Mínusz tizenakárhány fokos, szerintem évekig nem romlik meg benne a cucc.
És a zöldségeket me ga rizst is fagyasszátok?
Mert ha igen akkor én egy héten egyszer főznék de akkor az egész heti adagot és menne a mélyhűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!