Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó megoldás a spórolásra...

Jó megoldás a spórolásra csirkemell esetében a következő?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mivel nagyon be kell osztanom a pénzem így a csirkemell havi adagját egyszerre venném meg.

Mert ha például 2 naponta eljárok és veszek akkor mindig többet kell megvennem mint amennyit akarok és így ha összeadjuk akkor a hónap végére sokkal többet veszek meg mint amennyi kellene.

Nekem napi fél kiló kellene.

Ez egy hónapra 15kg.

Arra gondoltam hogy megveszem egybe és beteszem a fagyasztóba. És mindig kiveszek napi fél kilót. Tehát amennyi a kajámhoz szükséges. Mennyire jó ötlet ez? :D

2016. jan. 25. 17:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Értem.Szóval kővé fagyassza?:D
2016. jan. 25. 18:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Felvágom kockákra, befűszerezem, megsütöm, bedobozolom.

Este megcsinálom másnapra ennyi.

2016. jan. 25. 19:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Én egy hétre főzök előre. Megy a mélyhűtőbe. Reggel kiveszem, hogy olvadjon és mire enni kell, csak mikrózom és kész. Kivéve a főzés napját, mert akkor frissen eszem. Nincs időm 1-2 naponta ennyit főzni.
2016. jan. 25. 19:02
 14/21 anonim ***** válasza:

Igen, lefagyasztom azt is, amit már megsütöttem, kővé ha úgy tetszik. 5 kg-t lesütök egybe, berakom az egészet műanyag dobozokba és lefagyasztom őket, de egyet fent hagyok, amiből kajálok. Ha az elfogy, akkor kiveszem következő dobozt. Ha elfogy az összes doboz, kiveszek 5 kg nyerset, lesütöm és kezdődik elölről.

Fagyasztóládában fagyasztom le, tudjátok ilyen nagy felülnyitható tetejű doboz, elfér benne jó sok minden. Lent áll a garázsban. Mínusz tizenakárhány fokos, szerintem évekig nem romlik meg benne a cucc.

2016. jan. 25. 19:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Én csirkegolyót eszem,azt nem lehet sokáig tárolni.
2016. jan. 25. 19:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint nagyon jó ez az ötlet részedről.
2016. jan. 25. 20:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Én 2 naponta főzöm, és mindig friss alapanyagból, de ha nem lenne rá időm én is fagyasztanám, de 2 naponta tudok egy órát szánni rá :)
2016. jan. 25. 22:00
 18/21 A kérdező kommentje:

És a zöldségeket me ga rizst is fagyasszátok?

Mert ha igen akkor én egy héten egyszer főznék de akkor az egész heti adagot és menne a mélyhűtőbe.

2016. jan. 26. 11:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Minek vesződjek még a zöldség tisztításával is, amikor több adagban is megvásárolhatom az üzletekben fagyasztottan. Annyi zöldséget főzők ebből, ami egy vagy kettő napra elég nekem. A rizst minek lefagyasztani? Minden második napon szoktam zacskós rizst lefőzni.
2016. jan. 26. 12:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire egészséges mondjuk fagyasztani és újramelegíteni mikróban a dolgokat.
2016. jan. 26. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!