Jó megoldás a spórolásra csirkemell esetében a következő?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy mivel nagyon be kell osztanom a pénzem így a csirkemell havi adagját egyszerre venném meg.
Mert ha például 2 naponta eljárok és veszek akkor mindig többet kell megvennem mint amennyit akarok és így ha összeadjuk akkor a hónap végére sokkal többet veszek meg mint amennyi kellene.
Nekem napi fél kiló kellene.
Ez egy hónapra 15kg.
Arra gondoltam hogy megveszem egybe és beteszem a fagyasztóba. És mindig kiveszek napi fél kilót. Tehát amennyi a kajámhoz szükséges. Mennyire jó ötlet ez? :D
2016. jan. 25. 17:45
21/21 anonim válasza:
Én nem fagyasztom le az elkészített kaját, mert minden nap elkészítem az 500 gramm csirkemellfilét három adagra felosztva egy napra, akár pörkölt formájában, akár lecsóval,együtt, vagy akár sütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!