Magas vagyok és nem nagyon megy a guggolás, lábtoló jó lenne a kiváltására?
Figyelt kérdés
195 cm vagyok és sajnos guggolásnál nem tudok teljesen szabályos lenni,érzem hogy a derekam és a térdem is terhelődik,nem tudom hogy csak én vagyok ennyire ügyetlen vagy 195cm-nál másoknál is előfordul de a lábtolón sokkal jobban érzem hogy terhelődik a lábam,kiválthatja az a guggolást vagy guggolás nélkül nem is lehet teljes értékű lábedzést csinálni?Én edzés végén érzem már hogy leedzettem de a guggolásnál úgy hallottam nagyobb stimulálást kap a comb mint a lábtolón.2016. márc. 10. 19:27
1/14 A kérdező kommentje:
195cm-nél*
2016. márc. 10. 19:28
2/14 anonim válasza:
A builderes Colos 199 centivel is guggolt. Lehet az is, hogy szar a kivitelezés.
3/14 A kérdező kommentje:
Értem de ha szar a kivitelezésem és nem tudok eléggé combizmaimra koncentrálni a lábtoló megoldás helyette?Nem azért ódzkodok a guggolástól mert kemény és lusta vagyok csak egyszerűen fáj tőle a térdem és mások azt mondták hogy külső szemmel helyes a testtartásom ,és nem mozdul be előre a térdem csak minimálisn
2016. márc. 10. 19:36
4/14 anonim válasza:
Azert o is mondta hogy elege elore dol lattam mar alacsony ember is ugy elore
dolni mint ot vagy meg jobban
De a labtolo az jo lehet vegulis ugyan az majdhogy nem
5/14 anonim válasza:
Azert o is mondta hogy elege elore dol lattam mar alacsony ember is ugy elore
dolni mint ot vagy meg jobban
De a labtolo az jo lehet vegulis ugyan az majdhogy nem vagy a hack guggolot probald ki ha van a terembe
6/14 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy lusta vagy, csak azt, hogy ez egy olyan gyakorlat, amit könnyű rosszul csinálni. De én nem vagyok 195, lehet igazad van, akkor meg marad a lábtoló.
7/14 anonim válasza:
Bandázs, v fásli. Rendes bemelegités?
8/14 anonim válasza:
Inkább dolgoznál a befagyott ízületek mobilizálásával és a megrövidült izmok nyújtásával. Meg tanulj meg rendesen guggolni, neked kelleni fog sarokalátét/guggolócipő.
9/14 anonim válasza:
Kezd sarokalatettel, melegitsd be jol a hajlitodat, bokadat, keress mobilitast javito gyakorlatokat valamint gyakorold sokat a mozdulatot. Amig be nem tanulod rendesen guggolj egy heten 3-4 alkalommal de bukasig ne menj egyszer se.
10/14 anonim válasza:
Vádlit is nyújtsad rendesen vagy nem bírsz mélyre guggolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!