Lábtoló vagy guggolás?
Figyelt kérdés
Melyik hatékonyabb, melyik miért jobb mint a másik?2013. nov. 14. 12:00
1/6 anonim válasza:
A guggolás az alap, ez a fontosabb. Én ez után megyek a lábtolóra.
2/6 anonim válasza:
Mind 2 mehet, de guggolás az a number one ! :)Kivéve ha van egészségügyi problémád, akkor hagyd ki.
3/6 anonim válasza:
Így van, bemelegítés, guggolás, lábtolás, meg utána a többi !
4/6 anonim válasza:
nálam is a guggolás most a N.O. 1.
utána lábtoló.
de ha már nagyon jól megy a guggolás, magyarán saját példámnál maradva, nagyon súllyal tudom csinálni, akkor inkább lábtolót végzek előbb, és utána guggolok, így a comb kifárad egy kicsit, de mégis elsőnek egy nagy alapgyakorlatot végeztem.
6/6 anonim válasza:
Mindenképp guggolás! Aztán egy kis extra, edzés végén lábtolón érdemes végezni néhány ismétlést közepes súllyal, nagyon-nagyon lassú pozitív(!) szakasszal. A Flex magazinban olvastam, talán Dennis James volt az aki állítólag kitalálta ezt a módszert. Iszonyatosan fájdalmas bedurranást lehet vele csinálni, a vérbőség meg ugye kulcsfontosságú edzés után, hogy minél több tápanyag minél gyorsabban célba érhessen. Nekem eléggé bejön, bár sokan nagyon furcsán néznek rám olyankor, amikor 100 kilót lassan, fájdalmas arccal tologatok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!