Milyen sorrendben kezdjem a lábazás hogy ajánlott hogy ne nagyon fáradjon el mire az utolsó gyakorlatra érek pld lábtoló, lábnyújtó, guggolás, kitörés, guggolás keretben?
Figyelt kérdés
2015. márc. 23. 15:42
1/6 anonim válasza:
Comb feszítő magas ismétléssel (20-40) bemelegítésnek. Utána guggolás. Majd kitörés.
2/6 anonim válasza:
Szóval ez elsö 3-4 gyakorlatnaál lazán akarsz edzeni,hogy az utolsó gyakorlara maradjon erod.Lehet bennem vana hiba,de minél jobban lefárasztottam magamat annal jobban örultem magamnak...
3/6 anonim válasza:
én általában a nehezebb gyakorlatokkal kezdem ,és pl. ilyen lábhajlítást/nyujtast meg hasonlót hagyom a végére
4/6 anonim válasza:
Miért ne fáradjon el? Pont az a cél, hogy edzd meg rendesen, az meg elfáradással jár. Ha nem fáradsz le, akkor nem edzettél keményen. Nekem: guggolás, lábtoló, lábnyújtás, lábhajlítás. Nèha mèg pàr sorozat kitörés is. Majd vádli.
5/6 anonim válasza:
Mindenképpen guggolással kezdj aztán menjen mondjuk merevlábas felhúzás. Ezek után el kell gondolkodni hogy mondjuk egy guggolásban mi a gyenge pontod és arra csinálni +gyakorlatot.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és motiváló mondatokat befogom tartani ahogy néhányan leírtátok!
2015. márc. 23. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!