Fenékre a guggolás vagy a lábtoló a jobb?
Mély guggolás a legjobb, a kitörést ne helyette csináld, hanem mellette.
Kérdező, miért is hagynád el? Mert egy másik gyakorlatot nagyobb súllyal tudsz végezni? A guggolás az alap, egész embert kíván, dolgozik a lábad, a feneked, a hasad, a a hátad...
Ráadásul ha csak a guggolósúlyod kétszeresével lábtolózol, az azt jelenti, hogy a lábtolóban vagy gyenge, semmi mást.
A kettőt egy napon nem bírod????
A párom (19 éves lány) bírja... nem gáz? Jah, mellette még kitör és merevlábas felhúzást is csinál.
Ha a kettő együtt nem megy, akkor komoly erőnléti gondok vannak. Vagy nagy súllyal dolgozol, szabálytalanul.
Miért nem bírod?
Meg azt nem értem még, miért akarsz abból a lábtolóból 5 szériát csinálni, ha guggolásból meg csak 3-mat? A testépítő ismétlésszámok mellé felesleges 4-nél több széria egy gyakorlatból.
Azzal járnál a legjobban akkor már, ha csinálnál 3 széria guggolást, 3 kitörést, meg 3 lábtolót. Nem muszáj mindet bukásig vinni, de legyen terhelés.
A 10-es ismétlésszám jó, bár nem értem miért ragaszkodsz annyira hozzá.
De azt nem értem, mi az hogy ennyit bírsz? Miért, mi történik utána? Megnézted, hogyha ennél többet csinálsz nem regenerálódsz, vagy mi?
Amúgy az izomépítéshez a 8-12 az ajánlott, szóval a 10 teljesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!