Egy lánynak mennyi kalória kell a tömegnöveléshez es mmeddig kell csinálni?
Figyelt kérdés
55 kg vagyok
1-1,5 orat szoktam edzeni kb
2016. jan. 22. 20:46
31/35 A kérdező kommentje:
hát 1700-1800 kaloriaval már csak fogok fejlődni
BMR 1400 kcal
alapjárat meg 1660 kcla mivel sulis vagyok igy semmi amolyan mozgást nem vezgek
max az edzés
2016. jan. 22. 21:52
32/35 anonim válasza:
Ja és azt is kalkuláld bele, hogy a 400 gr SÜLT csirkemell nem egyenlő 400 gr NYERS csirkemellel. Sültnél kb. a súly egyharmada elvész. Nyers cuccal számolj mindent.
33/35 A kérdező kommentje:
na igen,a zöldség nincs benne
de paradicsomot tennék hozzá mivel az nem "száraz" zöldség
2016. jan. 22. 21:55
34/35 A kérdező kommentje:
hát akkor meg próbálkozok azzal amit leirtam :)
2016. jan. 22. 22:01
35/35 anonim válasza:
Kalóriabázisos BMR és alapjárat becslés? Nagyon hasonlóak az én számaim is, bár több kiló vagyok, de a korom és a magasságom tuti más.
1800-zal szálkásítottam le a jelenlegi súlyom alá picivel, nem is túl lassan, mozgás akkor még nem volt, max. néha séta. Úgyhogy kiszámolni nem lehet, hogy mennyi kell, de majd úgyis látod, remélhetőleg azt, hogy fejlődsz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!