Egy lánynak mennyi kalória kell a tömegnöveléshez es mmeddig kell csinálni?
55 kg vagyok
1-1,5 orat szoktam edzeni kb
van olyan mérlegem ami le meri a kaloriat,feherjet,szenhidratot es zsirt is
azzal is kilehet szamolni de akkor probalkozni kell
es igy gondoltam h előre irok egyet es majd aztán azzal mérem az ételeket
#15: 2000 kcal nem sok (egy étkezésre megteszi, kettőre necces), csak erősen szénhidrátszegény étrenddel vagyok képes néha alámenni. Ezért is kell a mozgás, az inkább laktat, bár ezt nem értem.
A kalóriabázisnak is megvannak a maga problémái, némelyik adat rossz, főleg annak, akit a nettó ch érdekel. Sok esetben csupa 0 makró van megadva, hibásan. De ezt ki lehet javítani s akkor megkönnyíti a számolást :) Felviszem a saját ételeimet, az is segít. Pl. az aktuális átlagos tojásméretet, mert azért nem mindegy, hogy 40 vagy 70 grammosakból eszem hatot, de sajna a fehérje/sárgája arány is eléggé szór... De némi tévedés nem a világ, nem fogok én örökké számolni úgysem, az nekem nem élet. S némi pontatlanság az ételekben is van eleve, főleg a növényeknél.
400 gr sült csirkemell
300 g rizs
100 g zab
50 g mandula
=1700 kaloria,130 feherje,154 szenhidrat,57 zsír
ez irja ki ,kaloriat kevesellem mondjuk de a tobbi viszont jo
legalabb is ahhoz viszonyitom amit cortez irt,bar picit tobb a feherje es meg turmixot nem is ittam
Szerintem az 55 kg-hoz elég ez a kcal. Én 60 kg-val eszem ennyit kb. De lehet kevés, ezért megy 2000-re olykor (pótlás). Na, mindegy, nem rólam van szó.
Illetve a zöldségeket még nem számoltad bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!