Mennyire sűrűn kell edzéstervet változtatni?
Figyelt kérdés
Az interneten mindenhol mást írnak az edzésterv változtatásról.Valahol azt,hogy havonta kell változtatni,valahol azt hogy 2 havonta,valaki azt mondja minden edzésről-edzésre,volt olyan aki azt mondta,hogy csak a súlyokat próbáljam növelni.Most akkor hogyan is kéne?2016. jan. 2. 19:12
1/8 Cortez70 válasza:
Ha màr nem fejlődsz a jelenlegivel.
2/8 anonim válasza:
Ha már nem fejlődsz. De ha "időben" kellene mondani, akkor kb fél évente. Én így csinálom.
3/8 anonim válasza:
Mindenki más. Hogyha unod változtass, hogyha nem fejlődsz változtass.
4/8 anonim válasza:
Ha nem fejlődsz, vagy meguntad.
Mondjuk most láttam nemrég itt valakitől egy tök jó módszert:
egész testes edzés A-B verzióban. A héten ezek a gyakorlatok teljes testre, majd egy B héten pedig mások.
Így nem unod meg annyira hamar, mégis ott marad az állandóság faktor aminél a progresszivitás ellenőrizhető (súlyok növelése, volumen növelése)
5/8 anonim válasza:
Én azt mondom minden edzésen változtatni kell, valamit legalábbis, persze vannak alapok, pl minden lábedzésen guggolok, de a többit változtatom, ha nem is mindent.
6/8 anonim válasza:
Kezdő szinten lehet sokaig fejlodni egy edzestervvel meg ott inkabb a gyakorlas a lenyeg. Meg a jo kaja.
Ha meg nem vagy kezdo akkor halado edzesprogramot kell csinalj abba pedig bele van építve a folyamatos változtatás
7/8 Glacierous válasza:
Addig csinálj egy edzéstervet,amíg fejlődsz tőle.
8/8 anonim válasza:
Nekem nincs is normális edzéstervem, csak globális szinten, pl.: hát, váll-has, de még ez is változik néha. Minden testrészen belül egy edzés teljesen más, nincs két egyforma hát edzésem például, mindig mások a gyakorlatok, de hátra 5-6 szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!