Szeretnék változtatni magamon, irna valaki nekem egy jó edzéstervet?
régen jártam fitnesbe volt egy edzéstervem csak a tulaj olyan szinten bunkoskodott mert pld amit nemértettem gépet, nemhogy megmutatta volna hogy kell használni, lemondott.
Arra kérnék itt valakit hogy ha van annyi idejes és szánná rám hogy irna-e nekem (tömegnövelésre is mint izomból ( nincs rajtam semmi zsir 55kg vagyok vékony ) )
egy edzéstervet mellé étkezéssel mint pld a reggeli, tizorai, ebéd, uzsonna vacsora stb. Iszonyatosan hálás lennék!
Az étkezésedet rendbe tudod tenni a Sárga kapszula című könyv alapján, amelyet ingyenesen le lehet tölteni az Internetről.
Edzéstervnek meg töltsd le vagy inkább vedd meg a Fegyencedzés című könyvet, ezzel tudsz rendesen edzeni súlyok nélkül is.
Először mindenképp szükséges lesz egy 2-3 hónapos átmozgató edzés..szóval mondjuk mész 3x egy héten és ilyenkor minden izomcsoportra végzel 1-2 gyakorlatot (ez 3-4 széria, 8-12 ismétlés)! Ezután már eloszthatod az edzéstervet..
Mondjuk heti 3x edzéssel:
Hétfő: Mell-tricepsz
Kedd: Pihenő
Szerda: Hát-bicepsz
Csüt. Pihenő
Péntek: Láb-váll
Heti 4x
Hétfő: Mell-tricepsz
Kedd: Hát-bicepsz
Szerda pihenő
Csüt: Láb
Péntek váll
(a has az bármelyik napon mehet)
Heti 5x edzés:
Hétfőtől péntekig minden nap edzel egy izomcsoportra pl:
Hétfő: Mell
Kedd: Láb
Szerda: Hát
Csüt. Váll
Péntek: Bicepsz-tricepsz
Az étkezéssel kapcsolatosan :
Napi kb 2g/testsúlykilogramm fehérje, napi 3-7g/testsúlykilogramm közötti szénhidrátbevitel az alkatodtól függően!
Na meg persze ahogy fentebb hangsúlyozta a kedves válaszoló olvasd el a srága kapszula című könyvet! Sokat fog segíteni!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!