Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny hogy nézett ki...

Drugs Bunny hogy nézett ki fénykorában?

Figyelt kérdés

sehol nem látok képeket róla mikor izoms erős lenne, pedig rengetegen adnak a szavára és ma sehogy nem néz ki

mutatnátok valamit?

2015. dec. 28. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mindegy hogy kinek hiszel, meg mit állítasz...

A tanulmányt egyébként nem ártana teljes egészében megvizsgálni(nem a létezését próbálja ellenezni):

the storage of excess dietary carbohydrate is more limited and the metabolism of dietary carbohydrate more complex

The fate of dietary carbohydrate not stored as glycogen is to either be oxidized in response to immediate energy demands or be converted to fat by hepatic de novo lipogenesis

igen, viszont:

De novo lipogenesis from carbohydrate is energetically expensive (5) and evidence to date suggests it does not contribute significantly to increased fat balance in persons consuming a typical high-fat Western diet.

Ahhoz meg kérnék szépen tanulmányokat, ami szerint a fruktóz(ami egyébként nem tévedek, van üdítőitaloknak(high fructose syrup, hmm, erről vajon hallottál már...?) mindenképpen zsírraktárba megyen. Na gyerünk.

Én nem szemét kajákról beszéltem, hanem változatos kajálásról. Minden kaja megengedett véleményem szerint, még a csoki is. Van ezzel valami problémád?

Mértékben semmi sem egészségtelen, de épp ezaz:

tudni kell a mértékeket. És csirke-rizst enni mindennap nem egészséges/normális...

Nyilván csokit, meg chips-et se fogok mindennap enni...(chips-et meg soha, mert sok benne a feldolgozott olaj)

Figyelj, én nem fogok neked utánanézegetni semminek. Eléggé elfoglalt vagyok így is. De nagyon szeretem az ilyen embereket, akik tiszta vérszemet kapnak ha valami olyasmit írok, ami nekik nem tetszik. :)

És nem, nem szedtem kreatint. Nem tudom te milyen világban élsz, de vizesedés létezik a kreatinon kívül is, és nem egy szép kinézet az...

És próbálj csak még jobban lenézni. Engem nagyon nem érdekel. Semmi érdekbeli tényt nem fogalmaztál meg a kommentedben. :)

2015. dec. 29. 08:34
 62/70 Cortez70 ***** válasza:
Nem akarja megérteni sajnos. ;)
2015. dec. 29. 09:29
 63/70 anonim ***** válasza:

"A fehér liszttel csak annyi gond van, hogy kevesebb benne a rost, így gyorsabban felszívódik.

Ha a fehér lisztet gonosznak vesszük, akkor a fehér rizsát is annak kéne, nemde?... Azonban valamiért nem lett népszerű a sertéshús fehér kenyérrel valamiért. "

A fehér rizs is szar önmagában, azért kell mellé sok-sok zöldséget enni, hogy ne eredményezzen inzulincsúcsot.

A szénhidrátoknak három fajtája van: monoszaharidok (szar ch-k a cukrok, nagyon gyorsan emésztődnek), diszaharidok (középszar, kissé komplexeb, ezért lassabban emésztődik) és a poliszaharidok (jók, lassan emésztődnek). De vehetnénk még egy negyedik csoportot is, a rostokat, amik egyáltalán nem emésztődnek.

Ha össze akarjuk hasonlítani a rizst és a fehérlisztet, akkor meg kellene vizsgálni, hogy a szénhidráttartalmuk milyen arányban melyik típusú ch-ból épül fel. Mindkettő javarészt a középszar kategóriás egyébként.

A fehér rizst hogyan fogyasztja az értelmes gyúrós? Tesz mellé sok zöldséget (de írtam már korábban), így a középszar kategóriát feljavítja jó kategóriásra.

A fehérlisztes kajákat hogyan fogyasztja az átlag? Bemegy a pékségbe vesz egy csomag Fornettit, 10 perc múlva csak az üres zacskó. Kakaóscsiga reggelire. Kenyérre vaj + párizsi és szevasz. Rostot nem fogyasztanak mellé, ami lassítaná az emésztődést, de még fehérjét sem, csak önmagában valami gyorsan felszívó ch nagy mennyiségben. Ez az EGYIK oka, hogy elterjedt a "gonosz fehérliszt" fogalom, a fogyasztási kultúra miatt, a másik okról később.

ELVILEG te megcsinálhatnád, hogy eszed a fehér kenyeredet és ha mellé sok zöldséget fogyasztasz, akkor az emésztődést lelassítod annyira, hogy ne eredményezzen inzulincsúcsot, (max. hülyének néznek). De mi értelme lenne szarakodni a fehér kenyérrel? Nem praktikus, megveszed, két nap múlva megszikkad, lehet menni venni megint. A rizs eláll a spájzban sokáig és 10-15 perc alatt megfő, nem kell ugrálni a boltba.

A MÁSODIK, nyomósabb érv a fehér kenyered ellen, hogy feldolgozott élelmiszer (és az összes többi fehér lisztes kajád is, pl.: a fehér tészta). Ezek az élelmiszerek az átlag fogyasztók számára készültek, akiknek csak annyi a lényeg,hogy finom legyen a kaja, oszt jó van, ezért a gyártás során a fehér kenyeredhez, tésztádhoz, cukrokat adnak. (Egyébként a felvágotthoz, virslihez dettó) Így a fehérliszted, aminek szénhidrát minősége a legjobb esetben is azonos a fehér rizsével, a kenyérben erősen leromlik. A középszar kategóriás ch-hoz jönnek a cukrok, amik a szar ch-k, így a végeredmény szarabb lesz.

„ Különböző ételeknek különböző vitaminjuk van.”

Sorold, akkor minek milyen vitaminja van. Húsnak nincs. Rizsnek nagyon csekély, a lehántolt héjában van a vitamin. Fehér lisztes kaják dettó, le van hántolva a búza héja. Egyedül a zöldségeknek van, ezt megérné variálni (amit én variálok is, de nem a vitamin miatt, hanem hogy az íz ne legyen egyhangú), de minek kínlódni vele, ha ott egy csomag multivitamin? 180-200 Ft-ból fedezed a napi szükségleted.

„Tőlem eheted akár mindennap a csirke-rizsed, de ne CSAK azt egyed, mert vannak ételek(pl. gyümölcsök), amik ugyanolyan hasznosak, vagy akár hasznosabbak.”

És már megint ide lyukadunk ki, azt hittem már le fogsz kopni a témáról, mert ezzel csak égeted magad. Egyrészt el lett pofázva nem tudom hányszor, hogy nincs leírva, hogy CSAK azt egyed. Cortez linkelt az Sárga Kapszulából valamit, amire bólogattál, de az mintha már kiment volna a fejedből. Sorold az ételeket, amik hasznosabbak és mellé az indokot, hogy miért lesz jobb. Zárójelben írtad, hogy gyümölcsök, szerintem viccnek szántad. Mondd a gyümölcs azon hasznait, amik felvehetik a versenyt a csirkével, vagy a rizzsel.

Attól még, hogy neked nem vált be a csirke-rizs, az a te balf_szságod. Ha a többi embernek beválik, akkor, kiben van a hiba?

„Mert úgy nem leszel soha szálkás és egészséges, ha csak ezeket kajázod...„

Csak csirke-rizzsel diétáztam. Nálam érdekes módon működött és több ezer másik embernél is. :D

„De én utánanéznék mégis, hogy a multivitaminba milyen anyagok vannak, és jól utána nézni google-ba. Szerintem eléggé meglepődnél... ha vennéd rá a fáradtságot.”

Sorold, azokat a káros anyagokat, ha már olyan jól informált vagy. A multivitamin „káros anyagai” zavarnak, de azt leszarod, hogy a kenyeredben tartósítószer van. Amúgy meg ha a kapszula zavar, ketté is szedheted, a zselatin kapszulát meg lyukaszd ki és szídd ki belőle az anyagot. Hülyének fog nézni mindenki, de szerintem már így is.

A tápkieg cégeket folyamatosan csesztetik a hatóságok, de ezt már írták is, be kell tartaniuk ami a dobozra írva van. A Multi Pro Plus nevű termék is emiatt született meg, előtte Multi Pro volt, csak azt hiszem az Unión belüli B5 vitamin korlátozás miatt (nagyon fontos volt, a B5 vitamin miatt rengetegen betegednek meg) csökkenteni kellett. Változott az összetétel, változnia kellett a terméknévnek.

2015. dec. 29. 10:03
 64/70 anonim ***** válasza:
A pozitív visszajelzést köszönöm, jól esik.
2015. dec. 29. 10:09
 65/70 anonim ***** válasza:

Érdekes, és azt honnan veszed, hogy a sima szénhidrátbevitel súlynövekedéshez vezet?

Csak a Bunny Sárga Kapszulájából vehetted, meg a nagyon hiteles testépítő oldalakról. Erről nem találsz hiteles forrást.

A fehér élelmiszerek(fehér rizs, fehér burgonya, fehér kenyér) abban különböznek csak a teljes kiőrlésű kenyértől, barna rizstől, stb... hogy nincs bennük annyi vitamin, ásványianyag, rost.

De túl sok rost se jó az embernek, ezért nem lesz semmi következménye annak, hogy fehér kenyeret eszel magába.

A margarinban, meg a vajban nem igen vannak jó zsírok, rossz összetételben vannak. Lehet őket enni, de korlátozva.

Feldolgozott húst meg aki eszik, az szerintem hülye. Ettől függetlenül én magam nem vagyok vegán.

Tehát a szénhidrát igaz, hogy megnöveli az inzulinszintet, de minden kajálásnál megnő az inzulinszint. Ez kb. elkerülhetetlen.

A húsfogyasztás meg annál inkább növeli. Tessék beírni google-ba, hogy meat insulin response, és ámulj...

Nem tudom miért vagy oda ezért a csirke-rizsáért. Makrotápanyagok szempontjából előnyös, de nincs meg benne minden mikrotápanyag.

És nem tudom mit vársz tőlem. Én se tudok olyan ételt, amiben meg van minden, és ami szuper-kaja.

Ettől függetlenül, a csirke-rizs igaz hogy olcsóbb, de csomó étel van, amit ugyanúgy lehet enni, és ugyanúgy megkapod a megfelelő szénhidrátot, fehérjét, zsírt belőle. De ezt hagyjuk, mert nyilván akkor ti sem esztek csak csirkét-rizsát...

Multivitaminokról szólóan, én nem fogok neked keresgélni. Kimész szépen a konyhába, leveszed a polcról a vitaminpakkot, és keresgéled a szintetikus vitaminok listáját.

Itt van gyors keresés után valami, nem tudom mennyire hiteles, ettől függetlenül: https://www.youtube.com/watch?v=lqfM_QBYNFs

És végezetül, itt van egy csávó, akinek hasonló diéta filozófiája, mint nekem:

https://www.youtube.com/watch?v=t5OPn9TTQnA

Na, a kondiba járó emberek számából, nem hiszem hogy a büdös életbe elérik ezt a szintet, hiába esznek napi 6x csirke-rizst makrókat számolgatva, meg hiába isszák a fehérjeporukat. Nem fognak így kinézni. Pedig nincs jó genetikája a srácnak.

Ez a csávó is ugyanezt csinálta(testépítő étrend), de most mediterrán diétát követ:

[link]

Kövérnek néz ki szerinted? Biztos meghízott a sok szénhidráttól, mert bizony az teszi ki a diétája legfőbb részét.

Nem mondom, hogy ezt kell követni, de ez csak egy új perspektíva... Amit ti, rögtön lehurrogtok.

Mint ahogy engem is, letökiztek, közben egy dolgot nem tudtok rólam. A kölcsönös tiszteletet szerintem azért meg kéne adni, nem pedig bunkó parasztnak lenni.

De nektek úgy se lehet semmi újat mondani. Ti már mindent tudtok mindenről... :)

És, részemről, befejeztem a vitát. Mert ez már kezd nevetséges lenni.

Egyél azt, amit akarsz. Szedjél olyan sz_rt, amilyet csak akarsz. Nem érdekel.

2015. dec. 29. 11:18
 66/70 anonim ***** válasza:

Sikerült kiragadni egy mondatot, amiről szerintem sajnos fogalmad nincs mit jelent. Az a mondat konkrétan egy forrásra mutat rá, ami egy másik tanulmányra. Az pedig nem konkrétan a témát boncolgatja, hanem új vizsgálati módszer szerint analizál már meglévő eredményeket. Olyan elméleti módszerről van szó benne aminek a megértése kicsit túlmutat rajtunk, úgyhogy nem kéne ezt belekeverni. Legfőképp hogy a végén még említve van, hogy ugyan sokban segíti a folyamat megértését, de számos kérdésre nem adott választ.

Teljesen elfogadott tény hogy az egyszerű szénhidrátok cukorrá bomlanak, és ha nem kerülnek felhasználásra, vagy már nem fér a glikogénraktárba, akkor zsírrá alakul. Ezzel felesleges is erőlködj, mert nem randommarci a netről fog ilyen bonyolult folyamatot megérteni, és megcáfolni.

Megmondom az őszintét, hogy nem olvastam végig, és nem is fogom, mivel messze túlmutat az ismereteinken ami le van írva. Így egy valahonnan kiragadott részletből levonni következtetéseket amatőr dolog.

DE! Szerencsére van itt felül egy ilyen rész:

"Conclusion: De novo lipogenesis increases after overfeeding with glucose and sucrose to the same extent in lean and obese women but does not contribute greatly to total fat balance."

És ez pontosan leírja azt, hogy tévedtél egyrészről. Másrészről pedig azt, hogy konkrétan megtéveszteni próbáltál minket. Nem tudom hogy tudatában voltál e annak, hogy konkrétan neked mond ellent amit linkelsz, de így is, úgy is nagyon gáz.

Szeretném konkrétan idézni amit írtál:

"De a de novo lipogenesis-ről(szénhidrát zsírba raktározásáról) nem igen van bizonyíték, hogy gyakran megtörténne... csak akkor, ha túlléped a kalóriaszükségletedet. "

Szerinted még csak bizonyíték sincs erről, de ami tanulmányt belinkelsz az nem hogy a létezését vizsgálja, hanem a körülményeit (vékony, elhízott emberek között mutat e különbséget a jelenség). Mondanám hogy nem ciki, de k.rvára az.

"Ahhoz meg kérnék szépen tanulmányokat, ami szerint a fruktóz(ami egyébként nem tévedek, van üdítőitaloknak(high fructose syrup, hmm, erről vajon hallottál már...?) mindenképpen zsírraktárba megyen. Na gyerünk. "

Megint miket állítasz már istenem? Ki a fszom mondott olyat hogy minden egyből zsírraktárba megy? Vágom hogy nincs semmi a kezedben, de legalább ne találj már ki megint és megint baromságokat a semmiből. Le lett írva: szénhidrát -> glikogén -> glikogénraktár (és ha az teli) -> zsír. Nem egy rocket science bszod. Nem kell előhúzni olyanokat a seggedből amiket senki nem írt.

SOHA NEM HALLOTTAM MÉG FRUKTÓZ SZIRUPRÓL! Te most felfedezted a spanyol viaszt, gratulálok. Sikerült nem gondolkodni, és nagypofájúskodni.

Egyrészt amiről beszéltem az az, hogy HOZZÁADOTT cukor van. A fruktóz is cukor. És nehogy aszidd hogy majd a szép barackokból kivonják a fruktózt, és abból lesz a szirup. Mert látványosan valami ilyen kép lebeg a szemed előtt. Felhomályosítalak hogy a fruktózt is kukoricából állítják elő úgy, mint a glükózt. A mezei kristálycukor is valami 50% környéki fruktózból van. Nézz már utána a dolgoknak mielőtt pofázol róluk. Köszi.

"Én nem szemét kajákról beszéltem, hanem változatos kajálásról. Minden kaja megengedett véleményem szerint, még a csoki is. Van ezzel valami problémád? "

Őőőőőőő... Ez ilyen facepalm kategória. Szemét kaja nem, de minden kaja amúgy megengedett. WAT? Megint valami nagyon nincs helyén a fejedben, illetve látványosan nem értetted meg a mondanivalóját annak amit írtam.

"És csirke-rizst enni mindennap nem egészséges/normális... "

És nem egészséges mert...

a vitaminokat ne dobd be, mert ezt már megbeszéltük. Nem lenne rossz ha nem a levegőbe beszélnél.

"Nyilván csokit, meg chips-et se fogok mindennap enni..."

És aki testépítő diétán van, az se CSAK rizsát is csirkét fog enni. Zöldségeket (!!!!!!!!!!!!!!44444négy), túrót, halat, krumplit, hüvelyeseket, stb. Csak a te korlátolt agyad jut el a csirke rizs kombóig napi 6x változatosság nélkül.

"Figyelj, én nem fogok neked utánanézegetni semminek. Eléggé elfoglalt vagyok így is."

Látom milyen elfoglalt vagy. Ezt általában egy vitában amúgy akkor szokták írni, amikor nem tudnak reagálni már. Nem első vagy, én kiröhögöm az ilyen olcsó húzásokat.

Beszéljünk egy kicsit még erről. Szóval megmondod hogy rossz ez, rossz az, de fingod nincs arról hogy valójában miből és mit kéne enni, SŐŐŐŐT még te se étkezel úgy. Elég hiteles vagy ember. Úgy őszintén mi a szrt keresel akkor itt? Mit megmondóembereskedsz? Mennyé akkor arról prédikálni hogy adakozni kéne. Ugyanazt csinálnád vele. Vizet prédikálsz és bort iszol.

"És nem, nem szedtem kreatint. Nem tudom te milyen világban élsz, de vizesedés létezik a kreatinon kívül is, és nem egy szép kinézet az... "

Létezik. Betegség következtében. De nem csirkétől, meg egy kis rizsától. Úgyhogy ne nyomj hülyeségeket MEGINT. Köszi.

"És próbálj csak még jobban lenézni."

Tudod az a helyzet, hogy mivel az alapján ítéllek meg amit írsz, ennyi jutott neked. Baromságokat írsz, kamuzol, valótlan forrásod van, olyan dolgokról beszélsz amikről fogalmad sincs. Innentől kezdve kérdem én, hogy mire nézzek fel?

ÉS AZ EUBAN MÉG MINDIG VANNAK ÉLELMISZER ELLENŐRZÉSI NORMÁK, SZABÁLYOK, REGULÁK. Nem tudom hogy egyáltalán miért linkelsz az usában készült videót, ahol NINCS semmilyen megkötés a táplálékkiegészítőkre. Konkrétan ott fogod magad, otthon kapszulákba nyomsz valamit, és bármilyen címkével eladhatod. Semmi nem kell hozzá, viszed, és adod.

Az meg a másik hogy aki meg fikáz mindent, DE a saját ugyanolyan termékét el akarja adni szerinted mennyire megbízható forrás? Segítek: egyáltalán nem.

https://www.youtube.com/watch?v=EFEMwQps2ic

Tényleg jó a srác: 5g/lbs szh-t egyél minden nap. Wouw.

És az ok hogy miért: mert akkor energiával teli leszel egész nap! Teljesen jó, végül is zabálj gyakorlatilag cukrot egész nap, biztos végig pörögni fogsz.

Mellesleg: a srác nem naturál. Jó hogy olyan a role modelled aki kiszúrja a szemed a saját diétájával, és edzésmódszerével, hogy vedd meg.

Biztos a diétája miatt nem hízik, és nem a kemikáliáktól. :D

Külön kacagtam ezen a videóján:

https://www.youtube.com/watch?v=Y4RRE6p-kfY

2015. dec. 29. 13:37
 67/70 anonim ***** válasza:

Zabálja a cukrozott szirupos, zsíros tésztát, de ő jacked as shit meg minden.

https://www.youtube.com/watch?v=IFzShzPt_ho

Ébredj már fel istenem...

2015. dec. 29. 13:40
 68/70 Sowilo ***** válasza:

Nem olvastam végig mindent, csak egy pár észrevétel:

"A fehér rizs is szar önmagában, azért kell mellé sok-sok zöldséget enni, hogy ne eredményezzen inzulincsúcsot. "

Ez úgy ahogy van, nem igaz. Sokáig én is ebben a tévhitben éltem, de ha a cukorbeteg ismerőseimet veszem alapul, a hússal és zöldséggel fogyasztott fehér rizs ugyanúgy kiüti őket, mint a sima, továbbá nem találkoztam még olyan tanulmánnyal sem, ami alátámasztaná, hogy így nem okoz a dolog inzulincsúcsot. Én is a builder.hu-n olvastam erről, meg Bunny könyvében, de az egész nem tűnik másnak, csak feltételezésnek. Valamennyit biztos lassítja, de max annyi lehet a különbség, mint a fehér és teljes kiőrlésű kenyér között, vagyis k_rvára elhanyagolható.

Visszatérve egy kicsit az előző témához: tényleg nem tudtatok egy jobb kaját mondani a csirkerizsnél? :D Lássuk csak: a csirkénén jobb például a tojás. 1kg csirkemell 1600ft, 200g fehérje, 26g zsír. 1kg(20db) tojás jobb helyen 700ft, 130g fehérje, 95g zsír, az össz. kalória mennyisége pedig összesen 400-al több.

Nostehát ha az ár-érték arányt nézzük, a tojás győz.(most a sárgáját kidobáló szellemi fogyatékosokkal nem foglalkozom, felőlem úgy pazarolnak ahogy akarnak) Kevesebb pénzért több fehérjét kapsz, több zsírt, több vitamint, és ásványi anyagot. Igen, a zsír pozitívum. 2016-ban már tudjuk, hogy a telített zsír és a koleszterin nem növeli semmiféle szívbetegség kockázatát, és nem raktározódik könnyebben zsírként, mint bármi más energiaforrás. Bele kell számolni a napi kalóriabevitelbe, kevesebb szénhidrátot kell enni, ilyen egyszerű. Sőt, a legtöbb embernek kifejezetten a javára válik a zsírosodás elkerülésében, ha a szénhidrátbevitele egy részét zsírra cseréli.

A rizs helyett meg mondjuk legyen natúr zab. Igaz, ez drágább(400ft/650g ch/kg), de ha vesszük a tojással bevitt zsírt, kevesebbet kell enned belőle, és nagyjából ugyanúgy jössz ki. + jelentős fehérjetartalma van (140g/kg), ami szintén pozitívum a rizzsel szemben. Igen, a növényi fehérje is jó fehérje, ha egyéb növényeket is eszel, amikkel kiegészíted az aminosavprofilt. Mi maradt még? Ja, igen, a rostok, ami itt van, a rizsben meg nincs, és ennek legalább tényleg lassú a felszívódása. Pluszban még ide lehet írni az ásványi anyagokat is.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Amúgy le a kalappal, szép is eszmecserét hoztatok össze, ha lesz időm, biztos végigolvasom. Az ilyeneket szeretem látni, mikor igaz hogy paraszt módon, de legalább eszmecserét folytatnak az emberek, nem csak anyázás megy. Gud dzság vel dán.

2015. dec. 29. 14:54
 69/70 Cortez70 ***** válasza:
Ezt jól írod Sowilo, nálam pl jobb a forma, ha több zsír megy és kevesebb ch. A tojássárgáját így már én sem pazarlom.:)
2015. dec. 29. 15:08
 70/70 anonim ***** válasza:

„Érdekes, és azt honnan veszed, hogy a sima szénhidrátbevitel súlynövekedéshez vezet?”

Az egyszerű szénhidrátok hajlamosak zsírrá alakulni, ez egy olyan tény, amivel mindenki tisztában van. Ha túl sokat viszel be egyszerre, akkor a szervezeted nem tudja az egészet elégetni, így a felesleget zsírrá alakítja.

A bekezdés többi része már megint Bunny és a testépítő oldalak fikázása, unalmas. Áruld már el nekem, hogy miért gondolod állandóan azt, hogy hazudnak a képünkbe? Azt még megértem, ha valami tápkieges dologról van szó, mert ott vannak érdekek.

„Tehát a szénhidrát igaz, hogy megnöveli az inzulinszintet, de minden kajálásnál megnő az inzulinszint. Ez kb. elkerülhetetlen.

A húsfogyasztás meg annál inkább növeli. Tessék beírni google-ba, hogy meat insulin response, és ámulj...”

Oszt min ámuljak? Leírtál valamit, hogy okosabbnak tűnj, de ezzel mindenki tisztában van.

„Nem tudom miért vagy oda ezért a csirke-rizsáért. Makrotápanyagok szempontjából előnyös, de nincs meg benne minden mikrotápanyag.”

Hihetetlen. :D

„Multivitaminokról szólóan, én nem fogok neked keresgélni. Kimész szépen a konyhába, leveszed a polcról a vitaminpakkot, és keresgéled a szintetikus vitaminok listáját.”

A-a-a! Te leírtál egy álláspontot, amit nem tudsz alátámasztani és áthárítod rám a dolgot, hogy én kezdjek el kutakodni. Aztán belinkeltél egy videót, ami nem is a vitaminokról szól, hanem arról, hogy az USA-ban hogyan nem tartják be, amit a dobozon írnak. Mellesleg a C-vitamin az ugyanaz a C-vitamin, akár a citromban van, akár szintetikus. Ugyanaz a molekula felépítése, ugyanazok az atomok. A különbség annyi, hogy az egyik a kajában van, és abban a kajában lehet vannak még más dolgok is amivel együtt jobban hasznosul (pl.: zsírok, nem véletlenül figyel ott az omega-3 kapszula, a multivitamin tartalma sem random mód van összeállítva). Különben meg ha zavar, hogy nem kajában van, akkor fogyaszd kajával együtt.

„Na, a kondiba járó emberek számából, nem hiszem hogy a büdös életbe elérik ezt a szintet, hiába esznek napi 6x csirke-rizst makrókat számolgatva, meg hiába isszák a fehérjeporukat. Nem fognak így kinézni.”

A kondiba járó emberek nagy része teljesen homály, nem is figyel a kajára, vagy hallott valami és néha-néha becsúszik valami, esetleg képbe van nagyjából, de pár hétig/hónapig csinálja. Ritka az olyan, aki makrokat számolgat és 6x eszik csirke-rizst. Ezek után csodálkozol, ha nem néznek ki sehogy?

Érdekes, hogy hiteltelennek tartod a testépítő oldalakat, de egy ilyen youtube-n feszengő, feltűnési viszketegben szenvedő majmot megbízható információforrásnak tartasz. Futtatni, sztárolni akarja magát, egyáltalán nem érdeke, hogy őszinte legyen, mert tökre nem érdekli, hogy követői hogy néznek ki, miért érdekelné? Az összes motiváló bajnok egy nagy kamugép.

„És, részemről, befejeztem a vitát. Mert ez már kezd nevetséges lenni.”

Nekünk eddig is az volt.

„Ez úgy ahogy van, nem igaz. Sokáig én is ebben a tévhitben éltem…”

Szerintem ennek a dolognak a működőképessége az arányokon múlik. 100 g rizs-t 50 g zöldség nyilván nem fog olyan mértékben lelassítani, mint 75 g rizst 150 g zöldség. És még a zöldség/rizs minősége sem mindegy, hogy mennyire van túlfőzve.

„Visszatérve egy kicsit az előző témához: tényleg nem tudtatok egy jobb kaját mondani a csirkerizsnél? :D”

A tojás-zabpehely kombó teljesen jó, zsírokat is lehet energiaforrásként, bár aki egésznap képes csak ezt enni, azelőtt le a kalappal. Ez barátunknak nem jutott az eszébe, mert csak valami ch-s dologban gondolkodott, de amúgy én is valami fehérje-ch kombinációt vártam volna tőle, de nem volt kitétel, hogy a zsírokat nem lehet bevonni. Tojás helyett még egy kevésbé jó megoldás a sajt. Egyébként én is használok zsírt, de nem tojás formájában, azt csak reggelente, napközben hal- és lenmagolaj, így kevesebb rizst kell ennem.

2015. dec. 29. 20:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!