Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny hogy nézett ki...

Drugs Bunny hogy nézett ki fénykorában?

Figyelt kérdés

sehol nem látok képeket róla mikor izoms erős lenne, pedig rengetegen adnak a szavára és ma sehogy nem néz ki

mutatnátok valamit?

2015. dec. 28. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 Cortez70 ***** válasza:
90%
Mindenkinek joga van hozzá, hogy higgyen vagy ne higgyen embereknek. Amúgy pl az itt író Arnold naturál és brutál fizikuma van, szóval akár neki is hihetsz.:)
2015. dec. 28. 16:31
 12/70 anonim ***** válasza:
0%

Naturál és brutál egy mondatban?...

Inkább "naturál" és brutál. Így már sokkal jobban hangzik és hihetőbb. :))

2015. dec. 28. 16:35
 13/70 Cortez70 ***** válasza:
Nem értelek. Szerinted kamuzik? Mi értelme lenne?
2015. dec. 28. 16:37
 14/70 anonim ***** válasza:
78%
10 es. Mikor mondta az Bunny hogy csirkemellen és rizsen kell élni? Nyilván egy vagy azok közül aki egyszer hülyeséget kérdezett és el lett küldve a p*csába. Ha csirkemell és rizst kell enni mindig akkor miért készített a bb tv ben gofrit pl?.
2015. dec. 28. 16:41
 15/70 anonim ***** válasza:

Azt is Scitec-es protein porból természetesen. :)

És hogy mi értelme lenne kamuzni?

Nem tudom. Kérdezz meg akármilyen profi testépítőt.

Ők biztos tudnak válaszolni.

2015. dec. 28. 16:43
 16/70 anonim ***** válasza:
A sciteces protein porból amivel anyagilag ugyan ott vagy mintha mndjuk szar alap anyagokat vennél, csak ez hasznos tápanyagból áll. huu jol át lettél ba**va. :)
2015. dec. 28. 16:44
 17/70 anonim ***** válasza:
100%
Arnold Svájcinéger itt a gyk-n író kiba jól néz ki, láttam képet. :) És naturál elvileg, szóval nem semmi tényleg a fizikuma.
2015. dec. 28. 16:46
 18/70 anonim ***** válasza:
0%

Miben hasznos, mondd már meg kérlek?

Azzal, hogy gyors felszívódású? Nincs róla semmi bizonyíték, hogy beépít izomba akármit is a protein turmix. Te lettél átbaszva, hogy megveszed azt a sz*rt, barátom. :)

2015. dec. 28. 16:47
 19/70 Cortez70 ***** válasza:
Semmi értelme nem lenne, hogy egy névtelen oldalon kamuzna. Más egy versenyzőnél, akit ismernek és esetleg a fényképével, nevével reklámoznak terméket. Így a kisgyerekek beszopják, hogy Vörös Zoli a jumbotól lett izmos. De itt a gyakorin semmi értelme nincs hazudozni.
2015. dec. 28. 16:50
 20/70 anonim ***** válasza:
83%
Saját magamon tapasztaltam hogy hatásosak. Az megint más dolog hogy most már nem használok porokat csak nagyon ritkán nasi készítéshez, mivel a normális kaja HÚS,RIZS,ZAB,ZÖLDSÉG jobb. De attól még használ a fehérje, csak senki ne arra alapozzon. És mi az hogy nincs róla bizonyíték hogy beépül az izomba :D. Keress nekem akkor bizonyítékot a húsra, csirkére, halra,marhára hogy ezek beépülnek. Nem jártam utána de nem hiszem hogy van ilyen. A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.
2015. dec. 28. 16:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!