Drugs Bunny hogy nézett ki fénykorában?
sehol nem látok képeket róla mikor izoms erős lenne, pedig rengetegen adnak a szavára és ma sehogy nem néz ki
mutatnátok valamit?
Drugs Bunnyt illetően van rengeteg pro és kontra. Pro, hogy rengeteg emberrel szerettette meg a sportot, a magam fajta parasztok számára rendkívül szórakoztató a stílusa, viszonylag jó iránymutatást ad a kezdőknek. Hitelesen beszél a dopping ellen, mert van vele tapasztalata.
A kontra pedig főleg az említett "viszonylag" jó iránymutatás. A napi 5-6 kaja és a testrészenkénti edzésfelosztás naturál sportolóknak való ajánlása, az edzés utáni cukorral való glikogéntöltés, az edzés utáni fehérjeturmix létjogosultsága, a telített zsír démonizálása, meg még sorolhatnám, mind olyan dolgok, amiken 2015-ben a tudomány már rég túllépett. Elavult, esetenként hatástalan, vagy egyenesen káros módszerek. Aztán ha valaki rákérdez ezekre az edző válaszolban, rögtön el van mondva mindenféle fogyatékos gyökérnek. Elvetemült vallási szektás mentalitás ez, nem más. A másik meg, hogy mostanában nagyon ráment az agymosásra, a BBTV-kben pl mást sem csinál, csak nyomja a marketingszöveget a legújabb értelmetlen tápkiegekről, közben meg látszik rajta, hogy kínosan érzi magát, mert tudja, mekkora baromságokat kell összehordania...
#Sowilo:
Miért rossz az osztott terv?
Sowilo BUUUUM kivégzi az egészet.
Ezért szeretlek <3 szipp szipp :D
10!
„Mikrotápanyag, lássuk csak…”.
Szóval a csirke-rizs azért szar, mert nincs benne kálcium. Meg a béhat vitamintot is kifelejtették belőle. :D És akkor mi van? A csirkébe van fehérje, a rizsbe van szénhidrát, vitamint másból fedezed. Problem? De akkor áruld már el azt is, hogy mi olyan van, ami jobb, mint a csirke-rizs. Azt kifogásoltad, hogy nincs bennük mikrotápanyag, de ezek szerint te tudsz valami olyan kaját, amiben ezek megvannak. Mi az alternatíva? Másodjára kérdem, elsőre átsiklottad.
„De mi tápkiegből pótoljuk az egészet, ugye?”
Nem értem mi ezzel a baj. Olyan rossz dolog a vitamint tápkieg formában bevinni? Biztos jobb kilószám gyümölcsöt falni, mint egy nyeléssel letolni egy multivitamin csomagot.
Amit Bunny szerint nem lehet enni, azt nem csak Bunny szerint nem lehet enni, hanem ezer másik guru és sportoló is így csinálja. Úgy teszel, mintha csak Bunny szarozná le a kenyeret, pedig a fehér lisztet mindenki fikázza. Ja és mellesleg a krumplira meg a tojásra nem mondta, hogy szar. A krumplit még diéta idején is ajánlotta.
„a csirke-rizs mindent überel ugye?”
Írjál olyat, ami át/kategóriában jobb, minta csirke-rizs.
„És mutasd csak, hogy mikor volt olyan fizikuma, ami naturálként elérhető?”
Jajj, hagyjuk már ezt a dumát. :D Nem tudom mit akarsz bizonygatni ezzel. Hogy hú naturálként szar fizumot hozott össze és akkor már biztosan nem is lehet igaza. Ki a fenét érdekel, hogy nézett ki meg hogy naturál volt-e vagy nem. Egyébként ő mondta egyszer, hogy naturál korában nézett ki a legjobban, én elhiszem neki, mert hiteles és őszinte embernek tartom. Az utolsó bekezdésedből világosan látszik, hogy nem is tudsz róla semmit, csak annyit látsz, amit az edző válaszolban írogat és ez alapján neked egy parasztnak jön le. A Scitec sem folyik az arcából állandóan, arról meg még egyszer nem volt szó, hogy melyik versenyző milyen drogot szed.
26
Sárga Kapszula kimossa az agyadat, meg már megint a multivitamin… Csirke-rizzsel mi baj már megint? A dextrózt mindig fikázza.
Nem tartom én sem olyan fontosnak a tápkiegeket, ha megvan a fehérje-ch bevitel rendes kajából, de a proteint a praktikussága miatt szeretjük. Edzés után egy megérdemelt jutalom adag, amit csak lehúzol, nem szilárd kaja, amin nyammogsz fél óráig. Vagy olyan helyzetekben praktikus, amikor gyorsan kell megkajálnod. Zabpehely be bele, felöntöd, 3 perc alatt megetted.
A pozitív visszajelzéseket köszönöm! :) A fizikumomról azért enyhe túlzásnak érzem, amiket írtatok.
23!
Mondtam, hogy erről hallgass! Ne akard már lebuktatni a CIA ügynökét, már majdnem sikerült beépülnöm.
Mikor mondtam én, hogy nem jó a csirkét és rizsát enni?
Én is eszem őket, nincs semmi baj vele. Csak azt nem szeretem, hogy megmaradt az a propaganda, hogy elég csak a csirke-rizst enni, tápkiegeket szedni, és ennyi.
Nem... attól hogy beszedsz egy kapszulát, még nem fog ugyanaz a vitamin mennyiség felszívódni, mintha ennél más kajákat is, amikben természetesen megvannak az adott vitaminok.
Vitaminok fontosak, és a csirke-rizsed nem fogja neked azt fedezni...
A logikád alapján én is kérdezhetném, hogy mégis, mi van meg a csirke-rizsben, amitől hasznos mikrotápanyagok szempontjából?
Bunny szerint pl. gyümölcsöket egyáltalán nem lehet enni. Te adnál olyan emberre, aki azt mondja, hogy:
"Áá pasztmek, hanyagoljad a gyümölcsöket, meg akármi mást. Szedd be ezt a kapszulát, egyed a csirke-rizst. Ez a titok!!444!"
És PERSZE, hogy mások is ezt mondják, hogy szükség van tápkiegre, mert ők is szponzoráltak.
Húú de nagy meglepetés, hogy másoknak is lehet érdeke abban, hogy pénzt kapnak a tápkieg. bolt bevételéből...
Szerinted egy ilyen üzletnél az igazat fogják mondani? A nagy fenét, azt akarják, hogy minél több mindent vegyél... közben meg semmivel sincs alátámasztva, hogy jobb-e mint a normál kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!