Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny hogy nézett ki...

Drugs Bunny hogy nézett ki fénykorában?

Figyelt kérdés

sehol nem látok képeket róla mikor izoms erős lenne, pedig rengetegen adnak a szavára és ma sehogy nem néz ki

mutatnátok valamit?

2015. dec. 28. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:

Miért kéne nekem olyan kajákat mondanom, ami helyettesíti a csirke-rizst? Tudsz te olyan ételt magadtól, nem?...

Mondjuk főtt krumpli rántott hallal. Mi abban a kivetnivaló, ha azt eszed?... Semmi.

Változatosnak kell lenni az étrendnek, csak ezt mondom.

A kapszulákról meg nem fogok neked linkeket keresni, szerintem te is utána tudsz nézni az anyagoknak, amik a multivitaminodba vannak...

A gyümölcsökről, meg fehérlisztről pont nincs semmi bizonyíték, hogy "hízlaló" vagy "rossz" lenne, az egész a kalória bevitelen múlik... akkor mégis miért korlátozod a fogyasztását ezeknek a "rossz" ételeknek?

Azt meg, hogy naturál vagy, fogalmam sincs. Még képet se láttam rólad.

Az meg, hogy a fehérjeturmix megdobott erőben/izomban, gratulálok hozzá. Nálam annyit ért, mintha Zyzz-hez imádkoztam volna szálkásabb testért.

2015. dec. 28. 22:41
 52/70 anonim ***** válasza:

Vagy nem veszed az adást, vagy szándékosan elmismásolod, amit írok.

Te a csirke-rizst többször is azért fikáztad eddig, mert NINCS benne vitamin, meg rost. Akkor feltételezhetjük, hogy tudsz olyat mondani, ami ugyanolyan, mint a csirke-rizs, de VAN benne ezen felül vitamin meg rost. A főtt krumpli rántott hallal nem felel meg a kritériumoknak, mert NINCS benne se több, vitamin, se több rost. Viszont gazdaságtalanabb, mert a hal drágább (igaz legalább van benne esszenciális zsírsav), és a krumpli is drágább, visszavezetjük, hogy hány mennyi a ch tartalmának egységára.

Nincs kivetnivaló abban, ha azt eszed.

Nem KELL változatosnak lennie, fejlődés szempontjából nincs előnye. A testedet nem érdekli, hogy milyen volt az íze, az csak feldolgozza. Be kell vinni a megfelelő mennyiségű makrokat, ennyi.

Az imént írtam le, hogy sok gyümölcsöt eszek, akkor szerinted hol korlátozom?

Az, hogy semmi bizonyíték nincs, szerintem csak a te fejedben van. De inkább olvasd vissza, az előző kommentben a fehér lisztes részt, mert nem sikerült megértened. Amúgy meg ezer cikket találsz arról, hogy miért szar, tessék itt egy, "fehér liszt káros hatásai" az első link:

[link]

Tanulmányt is biztos találnál róla angol nyelvű oldalakon, én már fáradt vagyok ehhez, megyek dögleni pár percen belül.

Azt a tápkieget eleve szar kaja mellé szedted, vagy már étrend mellé? Ha étrend mellé, akkor azért volt kaki, mert már nélküle is elérted a maximális g/tskg szintet a makroidból, így csak szarodat drágította.

2015. dec. 28. 23:11
 53/70 anonim ***** válasza:

A fehér liszttel csak annyi gond van, hogy kevesebb benne a rost, így gyorsabban felszívódik.

Ha a fehér lisztet gonosznak vesszük, akkor a fehér rizsát is annak kéne, nemde?... Azonban valamiért nem lett népszerű a sertéshús fehér kenyérrel valamiért.

Pedig makrotápanyagok szempontjából sok különbség nem hiszem hogy lenne...

Egyébként eléggé számít szerintem a testednek, hogy mit eszel... Különböző ételeknek különböző vitaminjuk van.

Tőlem eheted akár mindennap a csirke-rizsed, de ne CSAK azt egyed, mert vannak ételek(pl. gyümölcsök), amik ugyanolyan hasznosak, vagy akár hasznosabbak.

Ezen nem tudom mit nem lehet érteni.

Egyébként én akkor használtam fehérjeport, amikor még kis sz_ros voltam. Ettem orrba-szájba rizst, csirkét, napi 6x. Osztott edzéstervvel.

Egy deka izom nem jött fel.

Mondhatnád, hogy rossz genetikám van, de én is tudok fejlődni. Csak nem így napi 6 étkezéssel, csirke-rizzsel. Mert úgy nem leszel soha szálkás és egészséges, ha csak ezeket kajázod...

De te eszel sok gyümölcsöt is(legalábbis ezt mondod), tehát az jó dolog.

2015. dec. 28. 23:29
 54/70 anonim ***** válasza:

Az meg, hogy mi drágább, és mi nem, az jogos kérdés.

De aki nem csóró, az szerintem megtudja oldani, hogy egészségesen egyen...

2015. dec. 28. 23:32
 55/70 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez az a 45-46% os gyerek aki tolta ezt a fel nem szívódó szintetikus vitaminokat jópár hónappal ezelőtt :D :D :D :D

Hogy mekkorákat kacagtam rajta! Fantasztikusan buta voltál már akkor is, látom az idő nem segített sokat.

Arnold meg csillagos ötös, én sem csinálhattam volna jobban. Remek érvek, logikus gondolatmenet. A tökizésért külön pont jár :D

Egyedüli kritikaként azt tudom megfogalmazni, hogy még írtam volna:

ha zöldségekből, gyümölcsökből akarod fedezni egy intenzív sportoló vitaminszükségletét, akkor sorold már fel, hogy naponta milyen gyümölcsből, és mennyi kell!

Pedzegetted a témát, de konkrét kérésként ütősebb, mert konkrétumot kérsz tőle. Ha megteszi rá, ha nem, utána felület további témára az (te következőleg akkor is kifejtheted) , hogy mégis mennyivel egyszerűbb minden nap egy multivitamint bekapni, mint konstans otthon tartani, venni x gyümölcsöt. Továbbá: mennyivel olcsóbb, és mennyivel kevesebb vizet, cukrot eszel meg.

Én pedig 5mp googlival kerítek neki fruktózról forrást ("fructose metabolism"):

[link]

[link]

De ha kedves 46%os barátomnak nehéz a nyelvezet akkor keressen maga is:

[link]

Btw én látom hogy te fixen valami PALEO fan vagy, dereng is valami hogy egy hasonlóval is volt vitám, és az a gyerek tolt ilyeneket, hogy tudomány = vallás, meg tudomány = hit.

Erősíts már meg hogy te vagy az. 99% osan biztos vagyok benne, mert mindent ugyanúgy írsz, mindenről ugyanúgy beszélsz.

"Egyébként én akkor használtam fehérjeport, amikor még kis sz_ros voltam. Ettem orrba-szájba rizst, csirkét, napi 6x. Osztott edzéstervvel. "

Az, hogy te ostoba vagy, és nem tudod hogy mit hogy kell csinálni, azt ne mosd már rá bunnyra. Ha jól emlékszem nem osztott edzésterv van javasolva (ABA-BAB, meg heti 3x teljestest van asszem SKban de rég olvastam, javítsatok ki ha nem).

A másik meg hogy agyatlan vagy és nem volt kalóriaplusszod. És már most megmondom hogy a zsírok hiánya miatt. Tudom, mert én is blfsz voltam kezdőként, zabáltam a rizsát 6g/ttkg is volt, de a zsírok nem voltak számolva csak ami jött.

Mind1 is te voltál a balfék, más nyakába akarod akasztani. Gyenge, kevés.

Azért kéne neked megmond hogy mit egyen helyette, mert te nyilván tudod, ha szerinted ez rossz. Meg szerinted rossz kapszulákat enni. Akkor nyilván te csak zöldség-gyümölcs kombóbol fedezed a vitaminszükségletedet. És te akkor nyilván ennek utánanéztél hogy miből mennyi kell, nem csak hasra csapva eszel ma egy banánt, holnap egy almát.

2015. dec. 29. 00:17
 56/70 anonim ***** válasza:

Mhmm, látom te mindent értesz. Én kérek elnézést. :)

Nem, nem én voltam az a személy. De ha ti ennyire akarjátok pazarolni a pénzeteket, ahelyett, hogy normál kajára költetek, én nem állítalak meg...

Én nem foglak titeket hitegetni, hogy változatosabb kajálás = jobb egészség...

A fruktózt, ha simán isszuk(pl. ami kólában, szódában, gyümölcslében van), az nyilván üres kalória lesz, amivel ha túlléped a kalória szükségleted, akkor zsírba megy. Ez igaz.

De a de novo lipogenesis-ről(szénhidrát zsírba raktározásáról) nem igen van bizonyíték, hogy gyakran megtörténne... csak akkor, ha túlléped a kalóriaszükségletedet.

[link]

[link]

És kimondom neked, hogy a fehérjeport semmit sem ér. Kimondom neked teljes önbizalommal, mert ha van elegendő kaja amiből tudod fedezni a fehérjéd, akkor egyáltalán nem kell aggódni miatta. Mert a test nem fogja neked beépíteni minden edzésnél.

Nem fogsz te annyi húst beépíteni, mint amennyit megeszel. Ezért sincs sok értelme a tápkiegnek + azt se tudod hogy pontosan mi van a tápkiegedben. Az FDA nem regulázza, azt írhatnak rá a kiegekre amit akarnak...(persze ez nem mindig igaz de némelyik ilyen)

Namármost, engem nem érdekel hogy mit szedtek meg mit nem. De én utánanéznék mégis, hogy a multivitaminba milyen anyagok vannak, és jól utána nézni google-ba. Szerintem eléggé meglepődnél... ha vennéd rá a fáradtságot.

Egyébként nem osztott edzéstervvel kezdtem, de áttértem rá pár hét múlva. A lényegen nem változtat. Semmit nem hozott izomban, sőőőőt.... vizesebb lettem, pedig ugyanúgy nyomtam a kardiót.

Most nem osztott edzéstervet használok, és nem is kajálok napi 6x, tápkieget se szedek... Érdekes módon, magamhoz képest elég jól nézek ki. És nem szedek multivitamint se meg semmi.

De, te, csinálsz amit akarsz... Nekem teljesen mindegy.

2015. dec. 29. 00:49
 57/70 anonim ***** válasza:

Az meg, hogy valaki hány százalékos, nem hiszem hogy sokat számítana.

Van aki azért 80-90%-os, mert helyesel valakinek, ezért őt is felpontozzák ennyi... Nem muszáj feltétlen tudásnak ott lennie, sajnos.

Az egész pontozás az egóra megy. Ezt még azért leírom...

2015. dec. 29. 00:55
 58/70 anonim ***** válasza:
Hú szerencsére kimaradtam valamiből. :D Na jóccakát
2015. dec. 29. 01:06
 59/70 anonim ***** válasza:

Mindent értenék? Nem, csak olvaslak mint egy könyvet annyira primitív vagy.

Btw fix hogy te voltál, csak már te is tudod mekkora butaságokat toltál, és szégyelled. Annyira egy kaptafa amit írtál itt, és korábban hogy a laptopomat rátenném, pedig nem 2 fillér volt.

Na lássuk:

változatos étrend jobb egészség? Ez ilyen noklapja.hu bölcsesség. Minden embernek változatos, mert nem ugyanazt eszi nap mint nap. Ettől függetlenül egészséges? Nem. Miért? Mert szemetet eszik. Túl sok zsírt, túl sok szh-t eszik, és rossz forrásokból. Nem utolsósorban minden tömve van cukorral.

Ez az egyik. De a fontosabb inkább a mozgásszegény életmód. Szemét kaján élve is egészséges lehetsz, ha eleget mozogsz. Alapvetően a mai ember legtöbb betegsége 4 okra vezethető vissza:

-lelki

-életmódból eredő

-genetika

-random tényező (pl megszúrnak e egy aids-es tűvel)

Ebből 2n segít a mozgás. Lelki eredetű problémák begyűrűznek, és kihatással vannak az egészségre. Ezeket vagy doki, vagy önterápia megoldja, és ebben a sport nagy segítség.

Életmód: stressz, rendszertelen alvás, evés, stb sztem nem kell magyarázni. A legtöbb mozgás oldja a stresszt, és jó hatással van a szervezet állapotára.

Jaj kezdek elkanyarodni. Lényeg hogy még csak a rossz kajákról se kell feltétlen lemondani, ha mozogsz. Persze vannak a kövérek, meg cukorbeteg meg aki 2kiló cukron él, de ne a kirívó eseteket vegyük már alapul.

Hitegetni nem kell semmiről, kérve lett a konkrétum. Te megmondtad hogy mi a rossz, most várom a pozitív példát. Mert te nyilván úgy csinálod, és napi szinten eszed a gyümölcsöt, és pontosan tudod miben mennyi a vitamin, és mennyi a szükségleted. Ez szerintem egy érthető kérés, feltételezés. Vagy ha te nem így csinálsz, csak pofázol hogy így is lehetne, akkor azt írd. Akkor sincs probléma, csak tudjam hogy miféle vagy.

"A fruktózt, ha simán isszuk(pl. ami kólában, szódában, gyümölcslében van), az nyilván üres kalória lesz, amivel ha túlléped a kalória szükségleted, akkor zsírba megy. Ez igaz. "

Kólában nem fruktóz van, hanem konkrétan cukor. A fruktóz gyümölcscukor, és még a gyümölcslevek is cukrozottak, már azon kívül is amit alapból tartalmaznak. Elég érdekes hogy még ezt sem tudod, de magyarázol hogy milyen jó a gyümölcs.

Aha aha kalóriaszükséglet meg ilyenek. Ez a jóreggelt kategória, írhattad volna, hogy 1+1 az 2. Nem egy nagy összefüggés hogy ha elhasználod a bevitt energiát akkor nincs mit raktározni.

VISZONT. Olyan szinten nem igaz ez, hogy ha hirtelen van túltöltés glikogén téren, akkor a szervezet zsírraktárakat kezd képezni, még akkor is ha 5-6 órával később te egy maratont futsz. Szóval konkrétan lehetséges hízni kalória egyensúlyban is. Ez már egy kicsit mélyebb téma, nem 1+1 típusú. Nem árt hozzá tudni ezt azt.

Megjegyezném hogy nem ártana legalább elolvasd amit linkelsz, mielőtt konkrétan valótlant állítasz:

[link]

Nem is írom le mivan, csak belinkelem:

"Objective: We hypothesized that de novo lipogenesis would increase during overfeeding, would vary depending on the type of carbohydrate consumed, and would be greater in obese than in lean women."

Angolul meg tudni kéne vagy valami. Messze nem a létezését vizsgálja, ez tudományos tény töki. Az első linket meg el se olvastam mocsok késő van, és túl tömör most. Majd holnap ránézek hátha kiderül hogy ez is "vegan gains" tanulmány (a VG gyerek a videójában ugyanúgy hivatkozik ilyen tanulmányokra, mint most te: látszólag igazolja magát, de a konkrét tanlmány pont az ellenkezőjéről szól)

#öngól #fail

"És kimondom neked, hogy a fehérjeport semmit sem ér." Ez megint nettó baromság. Te kevered a szezont a fazonnal. Ha úgy írod hogy

"És kimondom neked, hogy a fehérjepor nem szükséges." akkor igazad van. Mert bárki akinek kis rálátása van a témára tudja, hogy csak kényelmi szempontból jó ha van fehérjéd. Kajából ugyanúgy lehet fedezni. Most abba nem megyek bele hogy mennyi is tud felszívódni, mármint hogy kell e a sokat emlegetett 2g/ttkg, vagy sem, mert nem tudom.

De lényeg hogy itt nettó baromságot írsz.

"Nem fogsz te annyi húst beépíteni, mint amennyit megeszel. Ezért sincs sok értelme a tápkiegnek + azt se tudod hogy pontosan mi van a tápkiegedben. Az FDA nem regulázza, azt írhatnak rá a kiegekre amit akarnak...(persze ez nem mindig igaz de némelyik ilyen) "

Csak az usában nincs szabályozva, az EUban NAGYON komoly regulák vannak a táplálék kiegészítőkre. Nem árt ha nem valami agyatlan YT videó a forrásod az ilyesmire.

Nem fogsz annyi húst beépíteni... mert te azt hiszed hogy minden gramm hús épített gramm izommal felel meg? Vagy mi a tököm?

Azt meg ne kérdőjelezd meg hogy mennyi fehérje kell egy nap, és mennyi épül be, ha nincs semmi a kezedbe. Mert én is leírhatom hogy te gyerekgyilkos pedofil vagy, csak nem tudhatom hogy így van e. Ahogy te se amit állítasz.

"Namármost, engem nem érdekel hogy mit szedtek meg mit nem. De én utánanéznék mégis, hogy a multivitaminba milyen anyagok vannak, és jól utána nézni google-ba. Szerintem eléggé meglepődnél... ha vennéd rá a fáradtságot. "

Mutass. Nézz utána. Nyilván te tudod hogy milyen anyagok, ha ezzel így dobálózol.

"Egyébként nem osztott edzéstervvel kezdtem, de áttértem rá pár hét múlva. A lényegen nem változtat. Semmit nem hozott izomban, sőőőőt.... vizesebb lettem, pedig ugyanúgy nyomtam a kardiót. "

Ostoba vagy, ez a kommenteden látszik. Innentől kezdve írhatod nekem azt is hogy gramm pontos étrended volt, biztosan tudom hogy nem. Mert hanyag vagy, a szavad semmit nem ér, és még kreatinoztál is, mert mástól nem vizesedhetsz. De attól is csak akkor, ha nem tudod hogyan szedd.

Nyilván valami kis vasággyal 40 kiló gyerek voltál aki anyuci pénztárcájával beszabadult egy tápkieg boltba, és aszitte hogy SWARCINÉGER! Aztán meg a csalódás után valahogy kitaláltál mindenfélét, amit meg itt köpködsz most.

Hogy ki hány százalékos többminden befolyásolja. De az hogy 46% on vagy, az sokat elárul. Én mindenkivel kötözködök, olyan vitákba megyek bele amik itt nem népszerűek, mégis itt tartok. Persze van circle jerk társaság, és nyomják egymásra ha kell ha nem, de bárki aki 80 fölött van bepiálva és begyógyszerezve is többet tud, és jobb tanácsokat ad a témában mint te valaha is fogsz kb.

Ezen felül aktív, és hasznos felhasználói az oldalnak, akik nélkül kb alig lenne válaszoló, úgyhogy pont megérdemlik a zöld kezeket amiket kapnak netán egymástól, mert a kérdezők arra lusták, hogy ennyivel hálát mutassanak ki. Egóra megy? Nem, csak butthurt vagy.

Még így most akadt meg valamin a szemem:

mi a fszom az az üres kalória? Honnan szedted ezt a förtelmes szellemi kútmérgezést?

2015. dec. 29. 01:37
 60/70 anonim ***** válasza:
Abba kéne hagyjam a válaszban idézgetést, olyan hosszúnak néz ki tőle a válasz... :(
2015. dec. 29. 01:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!