Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny hogy nézett ki...

Drugs Bunny hogy nézett ki fénykorában?

Figyelt kérdés

sehol nem látok képeket róla mikor izoms erős lenne, pedig rengetegen adnak a szavára és ma sehogy nem néz ki

mutatnátok valamit?

2015. dec. 28. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 - palilaci - ***** válasza:
100%

Drogos nyuszi még telebszva se tudott egy olyan fizikumot felmutatni amire azt mondod ez igen.

46os jol irja, hogy marketingre megy ez az egesz de. De nem fognak a fejedhez pisztolyt, hogy edd a zod dzsumbot+hiper szuper matrixot, a mastodont meg a tobbi scitec szart mert ettol nosz meg. Nem. Szimplan szponzor a Scitec es vegulis egy tapkieget es sportfelszerelest forgalmazo oldaltol mit varunk? Hogy irja le eleg jol kajalni, sokat aludni es ugyanugy fogsz fejlodni mint tapkieg nelkul?:D Ugyanmar. Valamibol meg kell elni. Attol, hogy a sok kezdo es hiszekeny ember beszopja. Na es? Ő penzuk. Visszaterve Bunnyra. Egy paraszt ennyi. Viszont rengeteg embernek segitett es szeretette meg a sportot szoval nem olyan gonosz ő. Meg amiket mondd nem hiszem, hogy artana vele valakinek is.

2015. dec. 28. 16:55
 22/70 anonim ***** válasza:
59%

Figyelj, én bizonyos kereten belül elhiszem, hogy naturál.

A genetika sokat számít. Valaki mekdönálcon is tud tömegelni szálkásan.

Ettől függetlenül, Bunny tanácsai akkor se lesznek megfelelőek.

Én felőlem veheted a tápkieget, én viszont nem fogom, mert én lehúzásnak érzem. Ez van...

2015. dec. 28. 16:57
 23/70 anonim ***** válasza:
42%
Ismerem svájcinégert.Több neve is volt már itt,de folyton bannolták innen,elveteműlt troll volt.:)Ezzel a felhasználóvál most próbál másik képet beállítani magáról...
2015. dec. 28. 16:58
 24/70 anonim ***** válasza:
64%
*Elvetemült
2015. dec. 28. 16:59
 25/70 Cortez70 ***** válasza:
100%
Szerintem meg hasznos hozzászólásai vannak mindig.
2015. dec. 28. 17:01
 26/70 anonim ***** válasza:
45%

Így van 21es.

Én is Bunny-n keresztül ismertem meg a sportot, az igaz.

De a Sárga Kapszula kb arra van, hogy kimossa az agyadat, egyed a csirke-rizst, vegyél multivitamint, fehérjeport, dextrózt, stb. stb.

Közbe ezekre semmi szükséged nincs, ha MEGFELELŐ KALÓRIÁT viszel be(megfelelő szénhidrát/fehérje/zsír), ekkor nincs semmi szükséged ilyenekre, amiket Bunny szponzorál...

2015. dec. 28. 17:02
 27/70 anonim ***** válasza:

Írtam,hogy nem?

2015. dec. 28. 17:04
 28/70 anonim ***** válasza:
100%
Bunny is elmondta nem egyszer hogy kajázni kell rendesen. Tápkieggel csak kiegészíted a táplálkozást. Melyik a jobb? ha reggel 8 tol délután 14ig nem tudsz semmit enni mert van 2 darab 5 perces szüneted és megmelegiteni nincs időd a kaját, vagy ha fogod a turmixod felrázod és le gurítod a torkodon a zabos fehérjédet kb 15 másodperc alatt? Na erre jó a tápkieg!
2015. dec. 28. 17:05
 29/70 - palilaci - ***** válasza:
Meg egy IFYM hős?
2015. dec. 28. 17:05
 30/70 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem sem szükséges a protein, ha megvan kajából. De nekem edzés után jólesik egy turmixot lehúzni. Ennyi. Nem kell ezt túlaggódni.
2015. dec. 28. 17:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!