Drugs Bunny hogy nézett ki fénykorában?
sehol nem látok képeket róla mikor izoms erős lenne, pedig rengetegen adnak a szavára és ma sehogy nem néz ki
mutatnátok valamit?
Drogos nyuszi még telebszva se tudott egy olyan fizikumot felmutatni amire azt mondod ez igen.
46os jol irja, hogy marketingre megy ez az egesz de. De nem fognak a fejedhez pisztolyt, hogy edd a zod dzsumbot+hiper szuper matrixot, a mastodont meg a tobbi scitec szart mert ettol nosz meg. Nem. Szimplan szponzor a Scitec es vegulis egy tapkieget es sportfelszerelest forgalmazo oldaltol mit varunk? Hogy irja le eleg jol kajalni, sokat aludni es ugyanugy fogsz fejlodni mint tapkieg nelkul?:D Ugyanmar. Valamibol meg kell elni. Attol, hogy a sok kezdo es hiszekeny ember beszopja. Na es? Ő penzuk. Visszaterve Bunnyra. Egy paraszt ennyi. Viszont rengeteg embernek segitett es szeretette meg a sportot szoval nem olyan gonosz ő. Meg amiket mondd nem hiszem, hogy artana vele valakinek is.
Figyelj, én bizonyos kereten belül elhiszem, hogy naturál.
A genetika sokat számít. Valaki mekdönálcon is tud tömegelni szálkásan.
Ettől függetlenül, Bunny tanácsai akkor se lesznek megfelelőek.
Én felőlem veheted a tápkieget, én viszont nem fogom, mert én lehúzásnak érzem. Ez van...
Így van 21es.
Én is Bunny-n keresztül ismertem meg a sportot, az igaz.
De a Sárga Kapszula kb arra van, hogy kimossa az agyadat, egyed a csirke-rizst, vegyél multivitamint, fehérjeport, dextrózt, stb. stb.
Közbe ezekre semmi szükséged nincs, ha MEGFELELŐ KALÓRIÁT viszel be(megfelelő szénhidrát/fehérje/zsír), ekkor nincs semmi szükséged ilyenekre, amiket Bunny szponzorál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!