Kinek mi volt a max testsúly, amit elért a tömegnövelés során? Hogy nézett ki akkor?
Figyelt kérdés
Mennyiben volt az akkori kinézet, vagy testméretek más, mint a szálkásításnál elért eredmény?2013. okt. 27. 18:02
1/5 anonim válasza:
67 kiló volt az eddigi legtöbb.
Ez most van, mivel ektomorf vagyok, így valszeg örökké tömegelni fogok(bár nem biztos).
2/5 anonim válasza:
Zsírosabban 80 fölött is vagyok, szálkásabban 70pár kg. Mindkét formám sza r, nincs különbség.:) persze más méretekkel de közepesen fOs forma.
3/5 anonim válasza:
102kg és meglehetősen szarabbul néztem ki akkor, mint most 90kg testsúllyal (most is szarul mondjuk)
A derekam akkor 98cm volt, most meg 87cm
Nem voltam igazán erősebb, de puffadt (az egy elkapkodott szakasz volt)
Azóta már jóval több időt hagyok a célnak
4/5 anonim válasza:
84 kg, kb. 15% testzsírral.
77-79 kiló körül vagyok átlagosan, 10%-kal.
5/5 Frontosa válasza:
118 kg volt a legtöbb tömegeléskor, eléggé be voltam zsírosodva, most 98-99 kg.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!