Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny hogy nézett ki...

Drugs Bunny hogy nézett ki fénykorában?

Figyelt kérdés

sehol nem látok képeket róla mikor izoms erős lenne, pedig rengetegen adnak a szavára és ma sehogy nem néz ki

mutatnátok valamit?

2015. dec. 28. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%

A csirke-rizs azért van folyamatosan hangoztatva, mert ár-érték arányban ezt tartják a legjobbnak. Nem azért, mert szilárdan ragaszkodni kell hozzá, másra nem cserélhetők le.

Akkor áruld el nekem, hogyan kellene szerinted a vitamint bevinni. Milyen kajában van a vitamin és mennyit kell belőle enni?

Szóval magában kapszulaként nem szívódik fel, de ha természetesen forrásból viszed be, akkor igen. Edd valamelyik kajáddal együtt és ugyanúgy felszívódik, probléma megoldva.

Milyen logikám alapján? Rám akarod húzni, hogy a logikám alapján a csirke-rizsben vitaminnak kéne lennie, vagy mi? A csirke rizsben nem sok van, ami mikrotápanyagok szempontjából fontos, de hát pont ezt ugatom, hogy azt másból kell fedezni. A csirke-rizs a makrotápanyag bevitelre való, fehérje és szénhidrát, töki.

Bunny nem mondja, hogy gyümölcsöket nem lehet enni, ő azt mondja, hogy nem KELL enni. De miket kell enni? Valamit, ami fedezi a fehérjét, valamit, ami szénhidrátot, és a rostok sem ártanak. Ja és persze a vitamin. A gyümölcs egyiket sem tudja hatákonyan teljesíteni. Mi van a gyümölcsbe? Kevéske vitamin, nem túl sok rost, fruktóz. De ettől függetlenül nem káros, lehet enni, csak nincs sok haszna. Én is kajálok rendszeresen gyümölcsöt.

Nem azt pofáztam, hogy mások is a tápkieget terjesztik, hanem, hogy a fehérlisztet leszarozzák. Vagy figyelmetlenül olvastad el, vagy rám akarsz húzni már megint valami olyat, amit nem is állítottam.

A tápkieges marketing shit hidegen hagy. Szponzorálják a terméküket, nyilván magasztalják, valamiből meg kell élniük. De én nem fogok TH/G-t vagy mi a szart venni, mert Bunny pont azt reklámozta valamelyik adásban. Scitec-nek dolgozik, rászóltak, hogy reklámozza, most mondja azt, hogy "ááá, nem". Mi ezzel a gond.

Senki nem mondta, hogy jobb, mint a normál kaja. Bunny is mindig azt mondja, hogy rendes étrend mellé jó, de nem helyettesítheti azt. Vannak előnyei, de nem hatékonyabb izomfejlődés szempontjából. Az az előnye, hogy por formájában sokáig eláll, instant kajaként gyorsan elkészíthető és gyorsan fogyasztható. A gyártási eljárás miatt drágább. Van akinek megéri megvenni, van akinek nem. Aki meg elhiszi, hogy Vörös Zoli ezektől lett ekkora, az szimplán hülye és még is érdemli, ha átbasszák vele, és tömi magába anélkül, hogy utána olvasna a dolgoknak. Ennyi.

2015. dec. 28. 21:22
 42/70 anonim ***** válasza:

Én neked nem fogom mondogatni, hogy mit egyél.

Te tudod, hogy mi kell a testednek...

Szénhidrátot, fehérjét máshonnan is tudsz bevinni, éppen ezért nem értem a csirke-rizshez való ragaszkodást.

Persze, hogy jó ezeket enni, de:

-nincs bennük vitamin

-nincs bennük rost

-a csirkében főképp omega6 zsírsavak vannak.

Valami mást is kellene azért enni, nem gondolod?

És ez meg jó vicc, hogy a gyümölcsben nincs rost. :)

Szerinted csak tiszta cukor? Akkor miért nem fehérek a gyümölcsök? Jaa, hogy rengeteg benne az antioxidáns, talán azért?

De ha neked elég a kapszula is, az nagyon jó. Végül is nagyon egészséges kapszulákat bevenni mindennap. :)

Tudod, az is eléggé nagy tévhit, hogy a gyümölcscukor egyenesen a zsírraktárakba megy. De hát ezt a tévhitet is be kell vetni, hogy elhitessék az átlagemberrel hogy vegyék a multivitamin kapszulákat... az is több pénz.

Egyáltalán, tudsz te olyan forrást mutatni, ami szerint a gyümölcs hízlal?... Én nekem nem sikerült, persze ha testépítő oldalakon kívül nézelődünk, hiteles forrásokból.

Mondjuk írtad, hogy te is eszel gyümölcsöket. Helyes. De ehetsz nyugodtan többet is, ha nem eszel túl sok kalóriát. Ugye milyen őrült dolognak hangzik? :)

A fehérlisztről pedig őszintén, vannak ugyanúgy kutatások, mint a gyümölcsökről? Ha csak hozzáérünk, már zsírosodunk?...

Ezek kaják, nem értem, hogy miért kell elkülöníteni az egyiket a másiktól.

És kérlek, ne tökizz le. Nem ismersz, nem ismerlek. Egy idegent letökizni elég nagy parasztság. De hát látom nagyon véded a Bunny-t, lehet hogy magadat látod benne...

Na mindegy.

2015. dec. 28. 21:40
 43/70 Cortez70 ***** válasza:
Nem védi Bunnyt, csak érvel a tévhitek ellen. De a formája is azt bizonyítja Arnoldnak, hogy ért hozzá. Itt senki nem hoz olyan formát, mint ő naturálban.
2015. dec. 28. 21:42
 44/70 Cortez70 ***** válasza:
De amúgy 46%-os, mond már meg, hogy az téged miért zavar, ha valaki húst eszik rizzsel és esetleg betol edzés után egy shaket? Ez annyira korlátol téged valamiben? Te ettől kevésbé leszel izmos? Vagy mi a gondod vele? Más is tudja, hogy lehet a rizsen és csirkén kívül sok mindent enni, de ha valakinek így a jó, akkor az téged miért bánt?
2015. dec. 28. 21:47
 45/70 anonim ***** válasza:

Engem nem bánt. De nem optimális csak azt enni...

Legalábbis véleményem szerint.

Márpedig Bunny ezt hangsúlyozza, nem?

2015. dec. 28. 21:50
 46/70 Cortez70 ***** válasza:

Nem ezt hangsúlyozza, csak az egy alternatíva. Ő írta az alapismereteket, ott is le van írva, hogy mást is lehet enni.:

" Fehérje:

elsőrangú: csirke, pulyka, halak, marhahús (ezek fehérjetartalma 20%), tojásfehérje (10%), ezekre alapozzunk.

másodrangú: proteinek (étrendkiegészítő porok), sovány sajtok, túrók, ezeket kiegészítésnek használjuk

Szénhidrát

elsőrangú: rizs (szénhidráttartalma 70%), pufirizs, zabpehely (60%)

másodrangú: főtt burgonya (20%), durum és teljes kiőrlésű tészta (70%), gabonák, hüvelyesek, teljes kiőrlésű kenyér

Rostanyag

zöldségek

Zsír

elsőrangú: lenmagolaj, MCT, olajos magvak, halolajak, olívaolaj (főzés), extra szűz olívaolaj (öntet) stb.

másodrangú: telített zsírok (fizikailag minden olyan zsír, ami szilárd, állati zsiradékok stb.) ezeket a zsírforrásokat tartsuk lent az étrendünkben! "

2015. dec. 28. 21:54
 47/70 anonim ***** válasza:

Ezen átsiklott a szemem. :D

Ettől függetlenül, akkor is kajából kell bevinni a makro/mikrotápanyagokat első sorban. Ehhez ragaszkodom.

A tápkiegek nem érnek semmit. Legalábbis, én nem sok értelmüket látom, csak azt, hogy minél több pénzt húzzanak le az emberről...

Ez a véleményem erről. Ennyi.

2015. dec. 28. 22:02
 48/70 Cortez70 ***** válasza:
Nekünk is ez, de attól még, hogy iszok egy shaket nem lesz bajom. Lóvém meg bőven van, szóval arra költök amire akarok.:)
2015. dec. 28. 22:04
 49/70 anonim ***** válasza:

Leírom megint: ár-érték arányban a legjobb, ezért ez a legelterjedtebb, de mással is helyettesíthető + megszokás, hogy mindig ezt írják. Lehetne azt csinálni, hogy egyszer tonhal-krumplit, másszor pulyka-barna tésztát írunk. Azt akkor meg az lenne a baj. Fogd már fel végre, hogy nem azért írják azt a k_rva csirke-rizst, mert mindenáron ragaszkodni kell hozzá, hanem mert valamit írni kell.

És nem hiszem el, kontrának megint leírja, hogy nincs bennük vitamin, meg a többi bullshit... Harmadjára mondom, hogy írjál akkor olyat, amibe van! A csirke és a rizs helyett valami, amiben ugyanúgy megvannak a makrok, de legyen benne vitamin, meg rost!

Eszek én mást is, ha úgy tartja a kedvem. Nem ragaszkodom a csirke-rizshez, ezredjére írom le.

Gyümölcsbe nincs rost... nem ezt írtam.

Tiszta cukor? Mikor írtam? Már megint rám akarsz húzni valami hülyeséget. Az antioxidánst is belököd, mintha nem tudná itt mindenki...

Már vártam mikor lököd be, hogy a kapszula káros. Mutass akkor forrást, ami azt mutatja, hogy káros a kapszula.

Nem tudok neked olyan forrást mutatni, ha erőlködnék szerintem találnék, de leszarom, hogy a gyümölcs hízlal-e vagy nem. Elve tudhatnád, hogy F_SZSÁG ez, hogy valamire rásütjük, hogy hú ez hízlal, hú az nem. Vannak, széndhidrátok, amik hajlamosabba zsírrá alakulni, vannak amik nem. Önmagában semmi nem alakul zsírrá, ha mellette kellően kevés a kcal bevitel.

És miért kéred, hogy mutogassak neked forrást arról, hogy a gyümölcs hízlal-e vagy nem? Nem is került szóba a gyümölcs hízékonysága, nem foglaltam állást arról, hogy a gyümölcs hízlal-e, de te már automatikusan azt akarod, hogy álljak a "gyümölcs hízlal" oldalra és védekezzek. Kanyarodnál el, a mondandóm tetemes részét eleve átugrottad és nem is reagáltál rá.

Nemá, tényleg ehetek gyümölcsöket, ha kevés a kcal? De ezt figyeld milyen őrült vagyok: 4000 kcal a napi bevitelem és hétpofára ettem ma is. Mintha én félnék a gyümölcsöktől, vagy valami, eszem megáll...

Fehérliszt. Nem tudom vannak-e kutatások, le is szarom, nem foglalkozom vele. 99% azt mondja rossz, nem látok benne hátsó szándékot, hogy miért kellene terjeszteniük, ha nem így van, hiszek nekik, ennyi.

Miért kell elkülöníteni az egyiket a másiktól, ha mindkettő KAJA? Edd a virslit akkor állatból van az is, meg chipset is, hisz az krumpli. Mindkettő kaja, miért kell elkülöníteni őket?

Nem ismersz, nem ismerlek, de szerinted "naturál" vagyok. Nem is láttál még, nem is ismersz de máris hazugnak állítasz be.

2015. dec. 28. 22:19
 50/70 anonim ***** válasza:

Persze, mikro/makro tápanyagot kajából kell bevinni elsősorban. De a makrot praktikus okokból jó néha kiegészítésből fogyasztani. A vitamin bevitelre meg nincs jó mód és az a havi 5.500 nem nagy lehúzás.

Nem igaz, hogy nem érnek semmit a tápkiegek. Ami rá van írva a dobozára, az úgy is van. Régen, amikor segg voltam, vettem tápkieget, azt se tudtam mi az. Ittam rendszeresen és megdobott, éreztem a változást. Nem volt étrendem, de a rendszertelen szar kajálásom mellett megjelent egy napi fix fehérje-ch adag, ami egyértelműen hasznosult.

2015. dec. 28. 22:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!