Drugs Bunny hogy nézett ki fénykorában?
sehol nem látok képeket róla mikor izoms erős lenne, pedig rengetegen adnak a szavára és ma sehogy nem néz ki
mutatnátok valamit?
Én nem igen fűzném a reményeimet egy olyan emberhez, aki egy dagadt majom anélkül, hogy ne szedne szereket.
Az egész tápkieg üzletesdi egy vicc, és Bunny csak arra van, hogy őket hirdesse.
Pl. az egyik videóban youtube-on(valami drogmaratonról szólt vagy ilyesmi) szcientológusokkal pajtizik, azok meg eléggé egy mindf*ck társaság.
Kajálj jól, egyél elég kalóriát(kell szénhidrát, fehérje, zsír) hogy fejlődj. Egyáltalán nem muszáj neked csak csirke-rizst enned, sőt, ezekben nincs meg rengeteg mikrotápanyag ami kell a szervezetnek.
Bunny nem ért ehhez, ha csak ő rá hallgatsz soha nem lesz jó fizikumod... semmi értelme tápkiegeken élned ahogy ő mondja...
4!
A szerek szedése előtt is jó volt a fizikuma.
Nem mondta soha, hogy muszáj csirke-rizst enni, ahogy azt sem, hogy tápkiegeken kell élni. Írd csak le akkor, kishaver, hogy melyik az rengeteg mikrotápanyag, ami nincs meg a csirke-rizsben. És akkor már lehetőleg mondd el azt is, hogy milyen alternatívát tudsz, amiben megvan.
Érdekes, hogy Bunny nem ért ehhez, nem kell rá hallgatni, pedig amit ő mondd, annak ugyanaz a lényege, amit te írtál előtte (kalóra legyen meg, fehérje, ch, zsír). A mondatod másik fele valami hallucináció, mert ő ponthogy azt mondja, hogy a kajáé a prioritás, a tápkieg másodlagos, de abból is a vitamin a legfontosabb.
Én rá hallgattam és jó lett a fizikumom, töki.
Azt meg árulja el valaki, hogy milyen összefüggés van a tudás és a szar külső között.
Mikrotápanyag, lássuk csak: C vitamin pl.? B6 vitamin? Kálcium? Omega3? D vitamin?
De hát majd tápkiegből pótoljuk az egészet, ugye? :))
Kaja, amit Bunny szerint nem lehet enni(csak csalókajáknál):
Tészta? Krumpli? Kenyér? Csokoládé(fekete)? Tej? Tojás?
Bunny szerint ezek mind gonosz ételek, és csak akkor eheted ha teljes kiőrlésű meg mittomén. Hát persze... mert a csirke-rizs mindent überel ugye? Az szuper-kaja? :)
És mutasd csak, hogy mikor volt olyan fizikuma, ami naturálként elérhető?
Csak olyan képei vannak, ahol nagyon jól néz ki, és olyan, ahol egy dagadt sz*r. Ez azért szerintem elég árulkodó.
De tőlem megfogadhatod Bunny tanácsát. De én biztos nem kérnék tőle semmit. Ő csak arra van, hogy a Scitec-et hirdesse, valamint a testépítő médiát közvetíti, ami nem igazán érdekel, mert hidegen hagy milyen drogokat szednek a testépítők hogy elérjék a mr. universe vagy tökömtudja milyen helyezést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!